Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy korkülönbség esetén, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy korkülönbség esetén, mi vonz a párodban?

Figyelt kérdés

Annyi kérdésben/válaszban olvasom hogy 8-10 év, vagy még több korkülönbség van a pár tagjai közt. Én mindig arra gondolok a magam 28 évével, hogy nekem sem egy 18 éves pasi, sem egy közel 40-es nem kéne. Szerintem az már annyira más életszakasz...

De főleg azon vagyok fennakadva, hogy mondjuk az egyik 18 alatt a másik meg már korombeli mikor találkoznak.. Mi foghat meg egy felnőtt embert egy jóformán gyerekben? Hogy tud rá szexuális vonzalommal gondolni? Lehet én vagyok rosszul bekötve, de nem értem.

Nem akarok senkit sem provokálni, nem mondom, hogy egy rossz, csak nekem nem megy egyszerűen a fejembe. Aki ilyen helyzetben van/volt, az légyszi magyarázza el nekem.

2013. jan. 1. 17:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon igazad van előző.Köztem meg a férjem között 23 év különbség van-én 30 ő 53.Ja és nincs pénze,annyira nincs,hogy albérletben lakunk.De a szerelem azóta is nagy és ez a lényeg :)))))

Persze én se így indultam neki,hogy ennyivel idősebb pasit akarok,de nagy marha lettem volna,ha csak emiatt elszalasztom az igazit!

2013. jan. 7. 09:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Világéletemben csak az idősebb pasik fogtak meg. Nem a gazdagok, hanem a gyengédek, és intelligensek. Apakomplexus? Lehet.

A mostani elég szélsőséges eset, a párom 35 évvel idősebb.

És nem, egyáltalán nem gazdag. Viszont olyannak szeret, amilyen vagyok.

2013. jan. 7. 10:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 22 év a különbség.Olyan mint egy nagy gyerek nem lehet mellette unatkozni :)
2013. jan. 7. 11:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

11-vagyok!

Örülök,hogy nem vagyok egyedül akkor.Amúgy Nagyim meg a Nagypapám között is 21 év volt,szóval nálunk a családdal se volt gond,teljesen természetesnek vették.

Jó pár barátnőm fujjogott,meg volt aki nem tudott mit kezdeni a férjemmel társaságban...De aztán ez is megoldódott

2013. jan. 7. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!