Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Lent

Figyelt kérdés

Idegesít az a tudat,hogy a barátom 1,2 másik lánynak is volt barátnőjének ugyanazt monda amit nekem is Pl, hogy már nem tudnám elképzelni nélküled az életem. Szeretlek, ilyen jó volt veled olyan jó Mikor ezeket olvastam facebook-on akárhányszor is minden bizalmam elment segítsetek mi tévő legyek?

De ő mindig azt mondja hogy az a múlt és hogy állandóan csak azzal vagyok :( de olyan nehéz így elhinni amit mond nekem :( ti mit javasoltok mit csináljak? hadjam a fenébe a múltját? ő 19 éves lesz 2 hónap múlva én pedig 15 vagyok nekem még ő az első ..és csak értelmes válaszokat köszönöm :)

2013. jan. 1. 03:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát nem egy kitartó tipus!... És azóta is az élete részei azok a lányok?
2013. jan. 1. 04:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem már nem az egyikkel nem tartsa a kapcsolatot ..másikkal meg baráti viszonyban vannak de mind a 2őt le ku*rvazta
2013. jan. 1. 04:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor valóban semmit nem ér a szava...:(
2013. jan. 1. 04:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Még is mit csináljak?? :( játszadozzak én is vele? vagy?
2013. jan. 1. 04:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát utasítsd vissza, hogy minősítgessen, mint pl. a múltban élsz.... Senkinek nincs szüksége arra, hogy bántsák, azért választottad, hogy szeretetet kapj tőle, hát akkor adjon azt. Ha meg nem, akkor csak megkeseríti az életed, akkor nem éri meg vele járni. Meg az is jellemzi, hogy másokról hogy beszél... lek.rvázza őket... ez nem normális fiú.
2013. jan. 1. 04:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Az kemény..

Ne haragudj, de látszik, hogy 15 éves vagy. Nem tanácsolom, hogy komolyan vedd. Egyértelmű, mire megy ki a játék.

Vigyázz magadra! ;)

22/F

2013. jan. 1. 05:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem nem,nem haragszom :)..hát igen ..de anyira hülye nem leszek,hogy le feküdjek vele
2013. jan. 1. 05:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!