Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22f - 15l? Nagy korkülönbség, vagy áthidalható?
ma 02:25, ezzel két gond is van.
1) Az, hogy valaki csak színleli-e az érzelmeket és csak egy lány bugyijába akar nyúlni, az nem kor függő. Lehettek egyidősek, lehetsz te az idősebb, teljesen mindegy. Ha link alak, vagy hazudni akar, azt nem az életkora miatt fogja tenni.
2) Házasságról és családról beszélsz, de az emberek zöme fiatalon csak párkapcsolatot szeretnének, és ezzel nincs is semmi gond. Amiről te írsz, a házasság, már egy életszakasz lezárása. Úgy belevágni, hogy még élted ki magad a legbiztosabb út a megcsaláshoz és a megkeseredéshez.
De írtál vesszőket is, azokban teljesen igazad van. :-)
#11:
1) Nem mondtam hogy az életkora miatt tesz valamit, egy szóval se mondtam, mivel te mondtad hogy korfüggetlen akkor ő is lehet hogy nem tisztán játszik.
2) Természetesen nem úgy értettem hogy 15 évesen csináljanak gyereket és 20 éves korára legyen 3 gyerekük, meg hogy kezdjék el tervezni az esküvőt.Úgy értettem hogy mire megér a kapcsolatuk pár év múlva és a fiu tiszta érzelmekkel játszik akor biztos egy idő után biztos hogy összeakar házasodni.Persze várni kell szvsz úgy 3-4 évet legalább, de ha tényleg szeretik egymást akkor sztem nem csak járni akarnak már egy idő után, hanem sokkal többet.És a gyerekkel is úgyanígy a házasság után várni egy ideig aztán jöhetnek a gyerekek is.
Azthittem hogy nem kell ehhez nagy logika hogy tudják h miről beszéltem, és sztem egyértelmű volt hogy ne házasodjanak össze ilyen fiatalon, nem gondoltam hogy még ilyen apró hibát is kivesézik hát tévedtem.Egyébként elég érdekes hogy a családodban ilyen nagy korkülömbségek vannak, elég furcsa.AZ én nagyszüleim között is 10 év külömbség van, viszont náluk sok volt a veszekedés és most is sokat veszekednek.
De sok okos van, ehhe.
Miért ne lenne áthidalható? Vannak egészen komolyan gondolkodó 15 éves lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!