Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak. Hat év korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy én 16 éves vagyok, a srác aki bejön nekem 21... nagyon jóba vagyunk. Kavartunk nagyon sokat. De a vége mindig az lett hogy megbeszéltük hogy maradjunk barátok. Fél a korkülönbségtől? Mit csináljak ha én többet érzek ?2012. dec. 29. 18:53
2/7 anonim válasza:
1: ez 5 év és nem 6
2: ha ő nem akar többet akkor még ha fejre állsz sem lesz belőle több
3/7 anonim válasza:
Üres kifogáskeresés. 16-21 igazából ha tényleg lenne valami komolyabb érzelmi kötődés köztetek, mindkét részről, akkor ez nem lenne gond.
4/7 anonim válasza:
A barátom és köztem is 6 év van. Pont 16 éves voltam én is, amikor összejöttünk. Szerencsére egyikünk sem hagyta, hogy a korkülönbség, vagy az emberek beleszólási mániája keresztbe tegyen nekünk.
Lehet, hogy nálatok semmi köze nincs a korkülönbségnek ahhoz, hogy nem jöttök össze. Más miatt is előfordulhat, hogy nála nincsen meg az a kis lángocska.
5/7 A kérdező kommentje:
Bocs kihagytam 16 LESZek ezért hat év;-)
2012. dec. 29. 18:59
6/7 anonim válasza:
Nem mindegy mert a szüleid mondhatják a rendöröknek ,hogy liliomtiprás és akkor mehet a börtönbe ,ha elmulsz 16 akkor meg már nem mondhatják.
Szerintem valami egyéb is van mert ,ha komolyat akartok megoldjátok.
99/f leszek!
7/7 anonim válasza:
Gyerekek! Ne beszéljetek már liliomtiprásról 16 éves lány esetében! Jegyezzétek meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!