Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új kapcsolat 10 év korkülönbséggel?
20 éves vagyok, a jelenlegi párommal 3,5 éve vagyunk együtt. Ő 2 évvel idősebb nálam, szeretem, de sokszor elgondolkodok,hogy "mi lenne ha"..
Nem rég megismerkedtem egy 29 éves rendkívül fiatalos és vonzó ügyvéddel, úgy érzem alakulnak köztünk a dolgok, kezdenek a gondolataim elveszni..
Teljesen tehetetlen vagyok, nem szeretném egyiküket sem megbántani. A jelenlegi barátommal minden rendben, boldogok vagyunk, de néha nekem ez még sem elég. Az "új" teljesen lenyűgöz, rendkívül vonzódom hozzá testileg-lelkileg.
Tanácstalan vagyok.. Nem szeretnék rosszul dönteni.
A másik dolog,hogy én még csak most kezdtem az egyetemet, nem vagyok független, a szüleimmel élek,dolgozom és tanulok.
Mit tanácsoltok nekem?
A "nem elég" alatt sokszor feltörnek bennem különbségi gondolatok. Mások az értékrendjeink, ez eddig nem igazán zavart,hiszen tinik voltunk, de most kiélesednek ezek a dolgok..
A jelenlegi párom szakmája szakács, ebben a munkakörben dolgozik. Jó párszor volt konfliktusunk az értékrendjeink miatt. Nekem már most nagyon fontos a karrierem, az,hogy mi lesz 2 év múlva. Ő meg van elégedve azzal,hogy pincér, megél a havi 100ezer ft fizetéséből,nem vágyik többre, magasabbra, nem akar nyelveket tanulni,nem akar külföldre költözni. Ez az én értékrendemmel teljesen ütközik, nekem nagyon fontos egy stabil anyagi háttér, egy saját lakás, egy fizetőképes szakma. Egyetem mellett rendszeresen dolgozom,hogy kifizessem a tandíjat, és legalább részben tudjak gondoskodni magamról. Én ambíciózus vagyok, fontos az,hogy legyek valaki az életben. A páromnak ez teljesen mind1, elveri a pénzét,nem foglalkozik semmivel, mondhatni dolgozik és csak "van"..
Kedves első válaszoló,erre gondolok amikor azt mondom,hogy néha nem elég.. több kell
alapvetoen sztem a 10 ev korkulonbseg sztem nem erdekes, inkabb az lehet a problema, ha mas az elethelyzet, de nem feltetlenul.
De inkabb a masik oldalrol kozelitenem meg a problemat:
Ha a mostani kapcsolatodbol kitekintgetsz ilyen gondolatokkal, akkor az nem jo jel. Nekem is volt ilyen, es sosem valtozott ilyen szitu meg.
"A jelenlegi barátommal minden rendben, boldogok vagyunk, de néha nekem ez még sem elég."
- Minden rendben, boldog? Magadat csapod be. Max a kornyezeted, az altalanos elvarasok vagy a racionalis korulmenyek alapjan irod ezt. De ez nem boldogsag amit leirtal. Vagy az igenyeid alacsonyak a boldogsag temakoreben, mint sokaknak...
"Nem szeretnék rosszul dönteni."
- errol van szo. felsz a kockazattol. kockazat nelkul nem erdemled meg a boldogsagot, a sikert sem. ugy akarsz jobb helyzetet, h ha biztositekot latsz a jobbra. dontsd el h megeri e a celod a kockazatot. ha nem, akkor meg sem erdemelsz jobbat, amid van, es ne panaszkodj miatta. nem csak kapcsolatra irom, altalanossagban is.
amiket irtal kulonbsegek, eletszemlelet stobbi, tok mindegy, h mi az ok, ilyen elofordul, es ertheto problema. nekem is gond lenne. de tok mindegy h mi az ok, azt nezd, hogy hogy erzed magad a paroddal, vele kepzeled-e el a jovot. Sose azt nezd, h mit vesztessz, ha szetmentek, mert az becsap. Azt nezd, h ezt varod-e az elettol, egy kapcsolattol, o-e az, aki mellett meg szeretnel oregedni, gyerekeid apja legyen, es boldogok lesztek egyutt. Ha oszinte vagy magaddal es nem, akkor lehet varni a vegtelensegig, lehet barmennyi racionalis ervet felhozni, barki mas velemenyere hallgatni, de szamits arra, h az egesz eletedben ez igy marad. Fiatal vagy, ha nem passzol a baratoddal, valjatok szet, nem vagytok hazasok. rovid tavon fajdalom, hosszu tavon mind2oteknek jobb.
30f
Pénzéhes kis k0rva. Nincs neked semmi értékrended, az ügyvédnek több pénze van, mint a szakácsnak, azért tűnik "komolyabb" partnernek - ennyi (vagy).
Fickó helyében kiállítanálak a főútvonal mellé, legalább tényleg pénzt kereshetnél a legősibb mesterséggel. Mai nőkre sajnos annyira jellemző elcseszett pénzközpontú embertelen "értékrendednek" biztos megfelelne ez :DDD
Egyébként TE MIT TESZEL A KÖZÖSBE miért a férfi teremtsen elő mindent míg missp*csa tanulgat????
Nem szereted egyiket sem, új pasinak a pénze tetszik (a "kisugárzása") és érdekből vagy / voltál a szakáccsal is.
Nem érdemelsz partnert, egyáltalán, semmilyet se.
Hányok az ilyen számító, érzéketlen, lelketlen antinőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!