Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22f - 15l? Nagy korkülönbség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22f - 15l? Nagy korkülönbség, vagy áthidalható?

Figyelt kérdés
2013. jan. 1. 01:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ha kellőképpen egymásra vagytok hangolódva, áthidalható.
 2/21 anonim ***** válasza:
hát ,szerintem nagy különbség. szerintem hagyd .
 3/21 anonim ***** válasza:
nekem 100....
2013. jan. 1. 01:54
 4/21 anonim ***** válasza:
Minket nem érdekel 18 évesen nehezen tudnék kapcsolatot elképzelni 15 évessel, nem hogy 22 évesen..
2013. jan. 1. 01:56
 5/21 anonim ***** válasza:
59%

Most ha azt mondják, hogy igen, akkor jártok, ha nem, akkor nem?

Azt neked/nektek kell érezni, hogy mennyire vagytok képesek azonosan gondolkodni. Láttam én már ennél jóval nagyobb korkülönbséggel is működő kapcsolatot, meg láttam 1-2 év különbséggel is halára ítélt kapcsolatot.

Nyilván ha a lány egy kis szolíd, erkölcsös, konzervatív hölgy, a fiú meg egy кúrógép, akkor felesleges belekezdeni. Fordított esetben már reálisabb. :D

Ha a pasi már életre szóló társat meg házasságot akar, a lány meg csak járogatni valakivel, akkor sem érdemes erőltetni.

Ha mondjuk mind a ketten egy normál, érzelmekre alapozott kapcsolatot akartok, a hölgy kicsit érettebb a koránál, netán a pasi kicsit gyerekesebb, jól megértik egymást, akkor viszont miért ne lehetne belevágni?

De ezt csak ti tudjátok...

2013. jan. 1. 02:00
 6/21 anonim ***** válasza:

alap,hogy kúrd meg.

elmúlt 14 nem?

akkor büntetlenül szophat kúrhat.

2013. jan. 1. 02:00
 7/21 Komplikato ***** válasza:
Nehezen hidalható át. Már valahol említettem példának egy 23 éves ismerősöm jött össze 16 éves leányzóval, bő 1.5 év után különváltak útjaik. Majd olyan 4 évvel később újra egymásra találtak és össze is házasodtak.
2013. jan. 1. 02:10
 8/21 anonim ***** válasza:
Attól függ.Ha a fiú csak meg akar ba.cni és csak azért kellesz neki(vannak ilyenek), lehet hogy csak játszik veled, komoly kapcsolatot színlel amíg lefekszetek aztán dob mintegy elhasznált mosórongyot.Ha komolyak az érzelmei és tényleg szeret meg te is, jól elvagytok, házzasság majd család akkor lehetséges, de később érződni foghogy ő már mondjuk 40 éves te még csak 33.
2013. jan. 1. 02:25
 9/21 anonim ***** válasza:

Komplikato: bátyám házas, most 38. A felesége 25. 3 éve házasok. Unokatestvérem (lány) 26, vőlegénye 32. 4 éve együtt vannak. Nagyszüleim között 8 év van, szüleim között 10.

Attól, mert neked nem siekrült, meg mert volt e darab ismerősöd, akinek a kapcsolata valamiért nem jött össze (lehet, hogy akkor sem történt volna másként, ha egykorúak), attól még nem kell általánosítani.

2013. jan. 1. 02:39
 10/21 anonim válasza:
0%
inkább szánalmas..keress saját korod belit ne rontsd a fiatalokat..
2013. jan. 1. 03:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!