Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22f - 15l? Nagy korkülönbség, vagy áthidalható?
Most ha azt mondják, hogy igen, akkor jártok, ha nem, akkor nem?
Azt neked/nektek kell érezni, hogy mennyire vagytok képesek azonosan gondolkodni. Láttam én már ennél jóval nagyobb korkülönbséggel is működő kapcsolatot, meg láttam 1-2 év különbséggel is halára ítélt kapcsolatot.
Nyilván ha a lány egy kis szolíd, erkölcsös, konzervatív hölgy, a fiú meg egy кúrógép, akkor felesleges belekezdeni. Fordított esetben már reálisabb. :D
Ha a pasi már életre szóló társat meg házasságot akar, a lány meg csak járogatni valakivel, akkor sem érdemes erőltetni.
Ha mondjuk mind a ketten egy normál, érzelmekre alapozott kapcsolatot akartok, a hölgy kicsit érettebb a koránál, netán a pasi kicsit gyerekesebb, jól megértik egymást, akkor viszont miért ne lehetne belevágni?
De ezt csak ti tudjátok...
alap,hogy kúrd meg.
elmúlt 14 nem?
akkor büntetlenül szophat kúrhat.
Komplikato: bátyám házas, most 38. A felesége 25. 3 éve házasok. Unokatestvérem (lány) 26, vőlegénye 32. 4 éve együtt vannak. Nagyszüleim között 8 év van, szüleim között 10.
Attól, mert neked nem siekrült, meg mert volt e darab ismerősöd, akinek a kapcsolata valamiért nem jött össze (lehet, hogy akkor sem történt volna másként, ha egykorúak), attól még nem kell általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!