Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 10 évvel idősebb a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 évvel idősebb a párom szerintetek gáz?

Figyelt kérdés

Jól megvagyunk, nincs semmi problémánk a korból fakadóan.

Én 25 ő 35 éves.

2012. dec. 31. 02:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha minden jó, akkor mi lenne a gáz?
2012. dec. 31. 02:17
 2/11 anonim ***** válasza:
Így simán belefér. A 15/25 lenne a gáz.
 3/11 anonim ***** válasza:
attól függ ki a férfi és ki a nőzet
 4/11 Hole Hunter ***** válasza:
Nem gáz...egyenlőre. Az már csak rajtatok múlik, hogy jóval később mennyire lesz ez zavaró.
2012. dec. 31. 02:18
 5/11 A kérdező kommentje:

25L, 35F

Szerintem nem az. Csak vannak akik kicsit meglepődnek. Engem inkább ez zavar.

2012. dec. 31. 02:20
 6/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseknek szerintem semmi értelme. Jól megvagytok, szeretitek egymást, ennyi. De te hallottál valamit arról, hogy nem jó, ha 10 év van két fél között és ezért elkezdesz vadidegen, titeket abszolút nem 8ismerő embereket kérdezgetni arról, hogy jó-e ez vagy sem.

Ezt nektek kell eldönteni, nem másoknak a távolból. Mindketten felnőtt emberek vagytok, ne kelljen már ebben is másokra hagyatkoznotok!

2012. dec. 31. 02:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az. Csak vannak akik kicsit meglepődnek. Engem inkább ez zavar.

mert magyarok és nincs jobb dolguk, mint másokkal foglalkozni. Ismerek 45-25 éves felállást is.

És hogy derülj egy kicsit, egy sztorit is, amit hallottam. Német fickó, 75 éves, de jó karban van. Németországban vezet egy komoly vállalatot, de emellett Ausztriában, Szlovákiában és itthon is vannak leányvállalatai. Mikor elmegy valahová tárgyalni, egy Audi A8-assal jön. lezavarja a megbeszélést, elgurul a városhatárig, jön az egyik alkalmazottja, hozza a Ferrariját, az Audit pedig hazaviszi. A Ferrari mellé persze egy 25 körüli csaj is dukál, az öreg beül , ingujjat feltűr, mint egy igazi playboy és elindulnak. Az öregnek otthon persze felesége van, dehát kit érdekel? :))

Namost ehhez képest a 25-35, vagyis két fiatal viszonya abszolút rendben van. Remélem, megmosolyogtattalak!

2012. dec. 31. 02:28
 8/11 anonim ***** válasza:
"elmondok egy sztorit"
2012. dec. 31. 02:29
 9/11 anonim ***** válasza:

én valahogy nem mosolyogtam a story-n

lehet, hogy már nagyon késő van...

2012. dec. 31. 04:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz.
2012. dec. 31. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!