Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Van esélyem vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon tetszik. Párszor személyesen is taliztunk, de akkor nem nagyon tudtunk beszélgetni.Felvettem msnre és jól elbeszélgettünk. Megkérdeztem tőle járna e velem erre közölte hogy neki nem kell barátnő.Ez után nem sokkal összevesztünk vmin ettől eltérő dolgon és letiltott. Ezután iwiwen írtam neki hogy bocsásson meg és vegyen vissza. A 4. levél után vissza vett. Azóta megint jól elbeszélgettünk. De azt mondta a bnőmnek hogy azért nem járna velem mert hogy ég és föld vayunk.(Pedig igazából nem is ismer).

Arra is gondoltam lehet az egyik barátja kevert be mert nagyon nem csíp engem az a srác hogy miért azt nem tudom, pedig vele nem is taliztam soha.Egy másik barátja meg egy időben folyton azt kérdezgette na mivan veletek? Én meg végül rákérdeztem hogy miért kérdezgeti ezt folyton és azt mondta azért mert szeretné ha összejönnék a sráccal.Ez a történet amit leírtam kb.fél év eseményei.

Nem tudom kinek higgyek. Msnes beszélgetéseinkkor azonban sokszor éreztem úgy az utóbbi időben hogy mégis van esély.Lehet ott rontottam el, hogy én kezdeményeztem és lehet nem kellett volna iwiwen se ennyiszer írnom.A barátnőim szerint hagynom kellene őt. De ha egy halvány remény is van akkor mindent megtennék.Légyszi normális válaszokat írjatok nem lecseszéseket mert így se tudom mikor jó amit teszek ezzel kapcsoltaban.

2009. aug. 25. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Szija szerintem hagyd. nem akart megbántani így akart téged koptatni ..... remlem nem bántottalak meg ha igen akkor soryy 14 1 csaaaaaj
2009. aug. 25. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Húhaa...nehéz kérdés :S Lehet pont azért nem akar járni veled, mert ahogy írtad: (Pedig igazából nem is ismer)!

ha már fél éve ez van, lehet tényleg jobban tennéd, ha megpróbálnád túltenni magad rajta! vagy egyszerűen ne keresd! Ne írj neki, ne hívd stb... ha érdekled, akkor keresni fog, ha meg nem keres, akkor ennyi... :S

2009. aug. 25. 21:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha annyira akarna tőled valamit már régen lépett volna! az hogy msn-en jól elbeszélgettek, lehet hogy csak te látod így (már bocsi) és lehet h ő nem is így gondolja! én a helyedben hagynám, és ha akar valami úgyis jelentkezni fog!
2009. aug. 25. 21:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de hány éves vagy 10??? Ha ő nem kezdeményez akkor leves! Biztos aranyos lány vagy keress valami normális aranyos pasit!
2009. aug. 25. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a segítő válaszát.

21:11-es:Erre én is gondoltam, csak sztem magamnak nem akartam beismerni hogy így van.

21:12-es:többször volt hogy ő írt rám.

21:12,21:13:Ezt fogom tenni, nem írok neki aztán meglátjuk mi lesz.

Mégegyszer köszi.:)

2009. aug. 26. 15:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Szijja:-)

Nekem az a véleményem hogyha többször is rádirt msnen akkor van remény legrosszabb esetben is bír téged.Vedd rá vmi kis csellel h talizzatok megin.

Itt egy beteges ötlet:

mikor punnyados napod van és nem csinálsz semmit,tilts le mindenkit msnen kivéve a srácot és ird ki h:uncsi van tali vki??

Ha érdekled rád fog irni és megbeszéltek egy talit.

Végső esetben te is ráirhatsz,de ne te kérdezd meg tőle h eljönne-e veled.(a pasiknak is legyen vmi dolga;-))

Ha taliztok légy közvetlen.Azt írtad nem nagyon tudtatok beszélgetni eddig személyesen.Vedd lazábbra a dolgot kérdezgesd mindenféléről.de ügyelj ara h semmi komoly témárol ne legyen szo..pl azt h mi leszel ha nagy leszel inkább kerüld.A randikra ez nem igazán való.Próbálj mindig vidám lenni és pozitivan fogd fel a dolgokat és légy megértő:D (tudom ez igy elsőre soknak hangzik de hidd el ez csak a te javadat szolgálja)Figyelj arra h ne mindig csak te beszélj,hagyd őt is szóhoz jutni.És persze a csendet is meg kell becsülni.Ilyenkor kicsit hozzá lehet bujni,belekarolni stb.

És ha ezek se jönnek be hagyd ott a srácot mer nagy pancser..remélem azér hasznát vetted annak amit irtam(mégha kicsit hosszura sikerült is :P )

Kiváncsi vok a fejleményekre szal irj ha lesz vmi :)

Ha van kedved msnre is felvehetsz :)Vivicicus96@windowslive.com

sok puszi

2009. aug. 28. 23:56
 7/7 A kérdező kommentje:
23:56 Köszi a választ, sokat segítettél:D
2009. aug. 29. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!