Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért nem bízom a barátnőmben. Jogos szerintetek?
Figyelt kérdés
1 hétig távol volt, nem találkoztunk, neten tartottuk a kapcsolatot. Fura volt, és kicsit el is távolodtunk. Előző héten mielőtt elment, láttam egy beszélgetést, amelyben egy fiúnak "jólegyél életem" "imádlak" Stb-ket írt.Láttam róluk közös képeket, így megkérdeztem ki ez a fiú. Mondta, hogy a legjobb barátja, 5 éve ismeri. Mivel régebbi bejegyzések, tehát május-áprilisi bejegyzésekben is így beszélgetnek, akkor még együtt sem voltunk,mert másik fiúja volt így tehát hihető. Azonban mondta, hogy a héten el kell mennie a cuccaiért, a volt barátjához. Nem örültem, de nem korlátozhatom, had menjen. Mikor hazajött, együtt aludtunk, reggel arra kelünk, hogy csörög a telefonja. Ismeretlen szám. Felveszi, mondja hogy "jajjj szia, persze élek még.. majd visszahívlak, jaja na majd visszahívlak" Aztán mentünk kocsival egy régi házamhoz, ami egy erdőben van, gondoltam kikapcsolódunk. Meg is volt beszélve. Kérdeztem, ki volt aki hívta. Mondta, hogy egyik rokona. Kocsiban kérdeztem, hogy nem hívod vissza? Mondta, hogy majd.. Aztán odaértünk a házhoz, elvoltunk, ilyenek. Mondtam, hogy kimegyek hozok be fát. Mire visszajöttem, láttam a telefonját rakja el. Kérdeztem, hogy visszahívtad rokonod? Mondta, hogy igen. Aztán este még hazajöttünk, elmentünk rokonlátogatásra. Ott is hívta egy ismeretlen szám. Mondom neki, nem veszed fel? Erre ő: Nem mert ismeretlen. Majd kapott egy smst. Kifele jövet, kérdeztem ki küldte az sms-t biztos ő hívott. Mondta hogy tesója. Nekem már nagyon gyanús volt ez az egész, így este megnéztem a telefonját, elkértem, hogy küldök át zenét. Belementem, üzenetekben semmi mai nem volt, híváslistában, nem volt délutáni hívás, tehát azokat kitörölte. Szerintetek is fura?2012. dec. 31. 13:23
11/12 anonim válasza:
mond el ezt igy neki is, és mond meg neki hogy rosszul érzed emiatt magad, öntsetek tiszta vizet a pohárba
12/12 anonim válasza:
Már megbocsáss... de ez egy kis ribi.
Cseszd le, küld el a pi életébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!