Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamiért nem bízom a barátnőmben. Jogos szerintetek?
egyébként nem feltétlenül kell rosszra gondolni, rám is rámakadt egy exem, és mivel barátom akkoriban önbizalommal nem volt a toppon, nem nagyon mondtam el neki, meg nem is volt benne semmi jelentős, a pasi nyomult volna, én meg hárítgattam, amellett, hogy bejött azért, hogy bánja, hogy nem jött össze nekünk:D de nem akartam tőle semmit és részemről itt lezárult, rövid idő alatt meg a pasi is leakadt rólam... de engem is hívogatott, üzenetek stb
meg neki is volt, hogy a kollégája megadta egy csajnak a számát, akivel később találkozott is egy buliban, a csaj meg totál ráakadt és folyton hívta, neki meg tetszett, hogy oda meg vissza van érte az az idióta:D, de azt se akarta, hogy félreértsem a helyzetet, de utána végül megbeszéltük:)
ezeket azért írtam, mert nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, de a legtisztább az esetedben, ha megbeszélitek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!