Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jol tettem hogy kicsit kiakadtam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fibbrizzo kérdése:

Jol tettem hogy kicsit kiakadtam?

Figyelt kérdés
A barátnömmel tegnap este beszéltem .És kiderült hogy nélkülem akart menni bulizni .Ami neken rosszul esett .Én sose voltam bulis tipus meg buliba se szerettem járni és ezt meg is beszéltük a kapcsolatunk elején .A közös eggyüttlét meg nem lehet mivel családi gondokkal küszködünk .Nem tudom de én nélküle nem tudnám jol érezni magam mivel szeretem .De ö meg ment volna bulizni ,vagyis nélkülem is jol érezte volna magát .Tanácsok ,javaslatok ?
2012. dec. 31. 12:18
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Az illető nő a kapcsolatotokból kifelé tart és már nyitott más férfiak felé. Ennyit jelent ez az egész...hogy képbe legyél.
2012. dec. 31. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Röviden és tömören, ha jól értem, ma nem tudtok együtt lenni és zavar, hogy ahelyett, hogy otthon ülne elmegy bulizni?

Nagyon kezdő a kapcsolatotok, ebben nem látok semmi rosszat.

2012. dec. 31. 12:35
 3/9 A kérdező kommentje:
igen
2012. dec. 31. 12:40
 4/9 anonim ***** válasza:

3

Ha szeretne a lány, nem tudna otthon hagyni egyedül szilveszterkor. Nem vinné rá a szíve, inkább szolidaritást vállalna-de el nem menne.

2012. dec. 31. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Tehát azért mert te nem tudsz mit kezdeni magaddal nélküle ezért ő is szívjon veled :D Tipikus önzetlen jajj de szeretlek megoldás :)

Nem akarsz bulizni menni mert nem szeretsz akkor miért vigyen magával.És azt sem értem miért rossz ha nélküled is eltud lenni azaz nem csimpaszkodik rád ahogy te rá hanem hagy neked levegőt. Könyörgöm .. 21 szd. van ha nincs kivel menned meny le vmi közösségi helyre ott mindenki bevan már baszva szerezz egy havert azt azt már odaviszed ahova akarod és legyél el ...

2012. dec. 31. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Nono, félreértitek a kérdést. Együtt sem tudnak lenni, szóval a csaj mit is ront el?
2012. dec. 31. 14:19
 7/9 A kérdező kommentje:
én ugy tudom a szerelem azért szerelem hogy a két fél egymás nélkül nem érzi jol magát .nem folytom meg mert heti egyszer találkozunk ,én biztos nélküle nem mennék sehova mert szeretem fontos .
2012. dec. 31. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
hát akkor te el vagy tájolva.A Szerelem biztos nem ebben a fogalomban merül ki .. Ha nekem ilyen nőm lenne már megfulladtam volna :S
2012. dec. 31. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha menni akar had menjen, ha visszafogod abból csak veszekedés lessz amúgy a szerelem messze nem ennyire fullasztó külön-külön is jól érezhetitek magatokat egy rövid ídőre. Miért baj ha nem otthon unatkozik ha egyszer találkozni nem tudtok hisztis egy pasi lehetsz ha ezen kiakadsz. Az hogy elmegy bulizni nem azt jelenti hogy megcsal ha meg ennyire nem bízol benne akkor képzelem mekkora lehet a szerelem
2012. dec. 31. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!