Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol tettem hogy kicsit kiakadtam?
Röviden és tömören, ha jól értem, ma nem tudtok együtt lenni és zavar, hogy ahelyett, hogy otthon ülne elmegy bulizni?
Nagyon kezdő a kapcsolatotok, ebben nem látok semmi rosszat.
3
Ha szeretne a lány, nem tudna otthon hagyni egyedül szilveszterkor. Nem vinné rá a szíve, inkább szolidaritást vállalna-de el nem menne.
Tehát azért mert te nem tudsz mit kezdeni magaddal nélküle ezért ő is szívjon veled :D Tipikus önzetlen jajj de szeretlek megoldás :)
Nem akarsz bulizni menni mert nem szeretsz akkor miért vigyen magával.És azt sem értem miért rossz ha nélküled is eltud lenni azaz nem csimpaszkodik rád ahogy te rá hanem hagy neked levegőt. Könyörgöm .. 21 szd. van ha nincs kivel menned meny le vmi közösségi helyre ott mindenki bevan már baszva szerezz egy havert azt azt már odaviszed ahova akarod és legyél el ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!