Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt egy ilyen kerdesem de ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt egy ilyen kerdesem de ki bovitettem picit onnan ahol a vegen zarojelbe tettem?

Figyelt kérdés

Na most roviden: van 1 lany akivel kb. 1 eve ismerkedtem meg randiztunk is osze is jottunk de az egesz 2 napot tartott mert elozo pasija befojasolta hogy mi lesz ha en is elhagyom stb. jol osze zavarta es engem dobott majd kibekultek megint most vegleg szakitottak kb 2 honapja de es a lanynak is okey lenne minden csak szeretne idot meg pasi nelkul de bejovunk egymasnak semmi gond jol eldumalunk ilyen helyzetben mit tehetnek hogy vissza szerezem mert nem szeretem ezt a bizonytalan idoszakot nem akarok honapokat varni.. es nagyon szeretnek a lanyal egyutt lenni... mindent megtenek erte mert egyszeruen egy ertelmes inteligens szep csinos lany csak ez a varakozas nem tetszik pedig en teljes normalisan viselkedtem vele meg mindent komolyan gondoltam.. ertelmes valaszokat szeretnek kapni koszonom szepen

(zaklatni nem fogom azal hogy dontesre kenyszeritem stb. nem akarom hogy vissza utasitson mert igy biztos csak az lenne a vege de azal ha ra irok msn-en hogy hogy telt a napod mi ujsag veled meg dumalok vele teljesen masrol az ugy nem zavarna ot szerintetek?)

2012. dec. 27. 20:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha valamit szeretnél kérdezni, mert gondolom fontos neked, és segítséget szeretnél kapni, akkor miért kell ilyen kibogozhatatlan összevisszaságban hányni elénk?

Nem zavar az, hogy pocsék a helyesírásod, mert abszolút nem az számít, az viszont, hogy egy értelmes gondolatmenetet nem lehet kivenni már iszonyat gáz.

Abból amit sikerült kihámozni, egyszerűen csak időt kért.

Mit kezdjünk ezzel? Várj annyit amennyit jónak érzel, ha már soknak tartod, tedd szóvá, nyomulj.

2012. dec. 27. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!