Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jól tettem?
Figyelt kérdés
A másodunokatestvérem akivel egyébként csak akkor beszélek egy-két mondatot, mikor nagyobb családi összejövetel van nálunk (pl.: ballagás miatt, legutóbb 2 éve), beleszól a kibontakozó kapcsolatomba. 3 hete járni kezdtem egy fiúval, aki mint kiderült haverja volt az unokatestvéremnek. Azóta a rokonom folyamatosan a nyakamra jár, hogy ne járjak vele, mert ilyen nőfaló, olyan hazug, vigyázzak vele. Én pedig jól elküldtem a fenébe, ugyanis minek szól bele a magánéletembe? 2 évig felém se nézett, most meg miért ad tanácsokat?2012. dec. 30. 22:41
1/8 anonim válasza:
mert meg fognak b@szni cefetül kedves
2/8 anonim válasza:
És azon nem sikerült gondolkozni, hogy mi van, ha igaza van?
És esetleg jót akar neked?
3/8 anonim válasza:
Talán mert tudja, hogy mekkora kretén a srác akivel összejöttél és nem akarja, hogy csalódás érjen?
Na vajon miért? Szerinted?
4/8 A kérdező kommentje:
3 hete járunk, de körülbelül 2 hónapja ismerem. Nem tűnik olyan szemétládának, mint amilyennek beállítják.
2012. dec. 30. 22:44
6/8 A kérdező kommentje:
19 éves leszek februárban.
2012. dec. 30. 22:45
7/8 anonim válasza:
Hát, 15-nek mondtalak volna. Mindenki szemétnek állítja be? Vajon miért? És persze csak Te látod a csávó igazi énjét, igaz? Bár a szerelmes tiniknek magyarázhat az ember... 2 hét múlva légyszíves ne írd ki, hogy miért szemét minden pasi...
8/8 anonim válasza:
Nem kell elvakultnak lenni egy olyan pasival szemben, akit 2 honapja ismersz. Sokakrol evekkel kesobb derulnek csak ki dolgok.. szerintem teszteld le, mert lehet az unokatesodnak igaza van. Amugy minek mondana??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!