Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jol tettem? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

B25 kérdése:

Szerintetek jol tettem? Hogy viselkedjek majd?

Figyelt kérdés
Szoval van egy fiu akinek bejovok es hat en meg nrm kedvelem annyra de megbeszeltuk hogy megprobaljuk hatha osszejon koztunk. Valamikor el fogunk menni korcsolyazni es hat nem is tudom. Szerintetek jol tettem es hogy viselkedjek majd a randin? A valaszokat elore is koszonom!!!
2012. dec. 26. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Add önmagadat! ;)
2012. dec. 26. 20:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek sokat, anélkül nem lehet megismerni a másik embert. Semmit nem veszthetsz ezzel, max. nem jön össze, és kész. Igen, legyél önmagad a randin, a többi meg majd úgyis alakul magától. Lehet, hogy még a végén megkedveled a srácot. :)
2012. dec. 26. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!