Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 28 évesen egy kisbabával van esély hogy rátalál a szerelem még az illetőre valaha?
"talán azt is fel kellene vetni, hogy miért szül annyi nő olyan férfinak gyereket aki ott hagyja? talán mert nekik csak az számít, hogy jól nézzen ki a pali és férfias legyen, aztán ha lelép akkor meg keressük a szzerelmet a gyerekkel.."
Jogos felvetés! Én ezért is írtam, hogy biztos nem nevelném más kölkét. Nevelje az aki csinálta!
A kérdésre: nincs esélye a kisgyermekes, elvált nőnek férfit találnia, mert még 78 évesen is alig enged a mércéből.
Kisgyermekhez értő (pedagógus), jóindulatú, egyéniség vagyok, férfi, aki az ágyban figyelmes a nővel, és nyitott vagyok más gyerekét nevelni. Mégis évek óta udvarlok, közeledek nőkhöz, hiába.
Már 30 felett járok, de sok-sok éve vágyom gyereket nevelni, akit sajátomként elfogadok (bár persze még inkább vágyom saját véremből gyermekre).
Voltak párkapcsolataim, de nem sok. Szinte mindenhol felszínes, és/vagy rosszindulatú nőbe botlok. Nincs nagy elvárásom, csak legyen agya és szíve, és ne legyen 80 kilós debella. Ennyi.
Az intelligens, önállóan gondolkodó, mély lelki értékrendszerrel bíró, empatikus férfi unalmas a nők többségének, mert utóbbiak túl felszínesek, vakok.
Hát akkor hölgyeim, mire fel panaszkodtok elváltan, kisgyerekkel, egedül nevelve utóbbi...? :S
Elírtam, bocsesz:
egYedül nevelve utóbbiT.
# 25: Ha jól emlékszem, te vagy az, aki el szeretnéd tartatni magad az elvált anyukával, szóval a te véleményed számomra nem mérvadó!
Kérdező: legfrissebb tapasztalataim alapján állítom, hogy az elvált, kisgyermekes nő számára a szerelem onnan érkezik, ahonnan a legkevésbé várja. :) Velem most megtörtént. :)
Nem azt mondom lehetetlen, de erős hátránnyal indul. Rengeteg a problémás tényező egy ilyen nőnél. Ha nincs segítsége akkor már az elején is alig ér rá találkozni, megjelenhet az ex-apuka, ne adj isten le is fekhetnek nosztalgiából. Bekavarhat az ex anyja, a nő anyja, a gyerek ha pl serdülő. Másrészt nagyon sok nő miután azt hitte ha lebabázik Mr Álomhercegnek akkor minden rendben, rádöbben miután a herceg lepattant lovastul, most már egy Átlag János is jó lenne hogy besegítsen. Persze mindig ott a "nem apát hanem társat keresek" neonreklám a levegőben, de tudjuk hogy ez egy elvált anyánál csak akkor igaz ha jól fizető állássas rendelkező hölgyről van szó.
Most lehet hogy össze fogják keverni a realizmusomat a rosszindulattal, de ne tévesszen meg senkit az azonos kezdőbetű.
35 FFI
"01-01 15:50" -nek:
KIEGÉSZÍTEM az előző beírásomat, ezt:
Azt, ha másra vetíted feltételezéseidet, az az, ami nem mérvadó. Egy szóval nem mondtam, hogy leendő párommal tartatnám el magam.
---------------------------
Elgondolkodtatóul most nézzük meg azt az esetet, amikor nem gyes-en van az anya.
Van két bizonyos eshetőség:
1 - A nő nehezen talál munkát önmagának. Ez esetben milyen alapon várja el, hogy az aktuális párja könnyen találjon munkát...? (Csak zárójelben jegyzem meg: pláne ha a férfi nem is a gyereke apja).
2 - A nő könyen talál munkát önmagának. EZ ESETBEN TALÁLJON NEKEM IS, TEHÁT AZ AKTUÁLIS PÁRJÁNAK, AMENNYIBEN NEM AKAR ELTARTANI ENGEM, HA MÁR OLYAN KÖNNYEN TUD SZEREZNI. HOPPÁ! :) Ha meg csak önmagának tud, nekem meg nem, akkor lásd: első pont második mondatát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!