Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e még valaha ebből szerelem?
Van egy srác, aki nagyon tetszik, múlt héten összejöttünk. Boldog voltam. Érzem, hogy ő lehetne a társam. Amikor vele vagyok,csak úgy repül az idő, de a pillangó a pociban érzés nincs meg. Ha nincs velem hiányzik, de nem annyira, hogy ne tudnám magam lefoglalni. Olvastam, h 2 fajta szerelem létezik: ami első látásra, és ami egy idő után alakul ki.
A kérdésem:
Lehet-e ebből még nagy szerelem?
Voltatok-e ilyen helyzetben? Mi történt? Meddig voltatok együtt?
2o/L
Persze hogy lehet:)
Én már voltam ilyen helyzetben a mostani barátnőmmel amikor öszejöttünk igazából ő kezdeményezett és én nem szerettem annyira mint ő engem . Most járunk lassan 10 hónapja , és ha nincs velem, elképesztően hiányzik mert nagyon megszerettem ... A te esetedben meg te is szeretted őt amikor összejöttetek , szóval szinte biztos lehetsz benne hogy nagy szerelem lesz belőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!