Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem elfog valaha múlni?
Az első szerelem mindenkiben nyomot hagy. Nem is az emberbe szerelmes ilyenkor az ember, hanem a szerelem érzésébe.
Felesleges másokat egy nem működő kapcsolathoz hasonlítani. Nem volt olyan tökéletes, mint amilyennek beállítod, az elmúlt egy évben idealizáltad. Persze, hogy egy idealizált dolognál senki nem jobb... Ha valóban olyan jó lett volna, nem szakítottatok volna. Ez akkor is igaz, ha nem te szakítottál: egy kapcsolatban 2 ember van, és ha a párodnak nem volt jó, akkor sem érdemes másokat hozzá hasonlítani.
Senkit nem kell "ennyire" szeretni, nincs 2 egyforma ember, nincs 2 egyforma kapcsolat. A következő barátodat MÁSKÉPP kell szeretni, mint az előzőt, de mindenképpen ÖNMAGÁÉRT, nem azért, mert jobb vagy rosszabb az előző pasidnál.
Szia! El fog ne aggódj. Csupán idő kérdése. Mennyi ideig voltatok együtt? Van egy olyan elmélet, hogy a szakítás utáni szenvedés időtartama harmada a kapcsolaténak...lehet hogy hülyeség de hallottam egy ilyet.
De el fog az biztos. Így voltam ezzel én is. Azt hittem örökké szenvedni fogok aztán szép lassan homályosult az emlék végül nyomtalanul eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!