Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 28 évesen egy kisbabával van esély hogy rátalál a szerelem még az illetőre valaha?
Kisgyermekes anya vagyok. Nem egy olyan férfival akadtam össze csak az elmúlt néhány hónapban, akik simán felvállalták volna a gyermekem, sőt, még örültek is neki (volt, akinek már volt saját, volt, akinek nem).
Nyilván csökkenti a potenciális partnerek körét a gyermek, de korántsem nullára.
Továbbmegyek: a saját családomban is van több olyan nő, aki kisgyermekkel talált párt magának. Olyan is, aki több kisgyermekkel. Soroljam még? Egyáltalán nem lehetetlen!
"Szerintem az elvált, gyerekes hapsik között kellene szétnézni..."
Első tippnek nem rossz. De most jöttem egy barátomtól, látogatni voltam ... Ő 6 éve jött össze egy hölggyel, akinek akkor 10 éves fia volt. Most a hölgy a felesége és egy nagyon édes 18 hónapos gyerekük is van. És soha nem hanyagolta el a nevelt fiát sem, szóval kedves kérdező van ilyen.
Nem mondom, hogy ugyanolyan egyszerű lesz így újra párra találnod, mintha még gyermektelen lennél, de természetesen van esélyed, nem is kevés! Fogd fel úgy a dolgot, hogy ez egy komoly szűrő és akik nem szeretnek igazán vagy csak kalandot keresnek, azok hamar lekopnak és legalább nem rabolják az idődet.
27 L
Én pl nem kalandot keresek de más tróger pali gyerekét biztos nem nevelném. Mindig ott lesz az "apuka" is hogy bekavarjon, sőt néha még az ex-anyós is.
Azért ez nem csak egy apróság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!