Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? :|
Figyelt kérdés
Párommal több mint 3 éve voltunk együtt, mikor két nappal ezelőtt bejelentette hogy szakít velem. Mondanom sem kell egy világ tört össze bennem. Az indoka az volt, hogy nem szerelmes már belém, és hogy sajnálatból nem akar velem lenni. Pedig még karácsonykor sok szépet írt nekem, nem is volt semmi gyanús. Nála is sok probléma van otthon és nálam is. Szóval sokszor nagyon feszült voltam(vagyok), ami persze rá is kihatott, és ez fordítva is. Nem tudom mi történhetett, hogy levegőhöz akart jutni? Vagy van valaki a dologban? Vagy egyszerűen már tényleg nem szeret? Szerintetek várnom kéne hogy felkeressen? Ha meg nem akkor hagyni a francba?:(2012. dec. 30. 22:09
1/3 anonim válasza:
probald kideriteni , hogy valojaban mi is tortent.. eloszor is ..:)
2/3 anonim válasza:
eloszor is fogadd el a donteset, masreszt ne foglalkozz azzal, hogy mi az oka valojaban. ha megis vissza akar kapni teged, majd jelentkezni fog o, te ne csinalj semmit.
3/3 anonim válasza:
vagy talizzatok es beszeljetek at a dolgokat, valtoztassatok amin kell, es ha nem, akkor hagyd az egeszet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!