Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van veszteni valóm?
Figyelt kérdés
Tanév elején megismerkedtem egy csajjal a suliba és elég jó barátok lettünk.Az útobbi pát hétben azt vettem észre, hogy többet is érzek iránta.A gond csak az, hogy szerintem már elkönyvelt barátnak, de szerintetek megér egy próbát? És ha van veszteni valóm, akkor mi az?2012. dec. 30. 21:36
3/5 anonim válasza:
A barátsága.Nem vagyunk egyformák,részemről,ha barátot akarnék,vennék egy kutyát.Szóval ha kell a csaj,próbálkozz be nála.Ennyit veszíthetsz.
4/5 anonim válasza:
próbálkozz ha nemet mondd később is lehettek barátok ha még szereted akkor szar lesz neked de ha kiszeretsz belőle utána is simán lehettek barátok (tapasztalat)
5/5 anonim válasza:
sztem próbáld meg, ha meg nemet mond még később is lehettek barátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!