Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől most van tartani valóm vagy nincs? (lent bővebbe) lehet hülyén hangzik a kérdés de nem tudtam másképp megfogalmazni.
Figyelt kérdés
Na szóval az van hogy megismertem egy lányt nagyon belezserettem meg ő is belém első randi már megvolt nagyon jól éreztük magunkat csók még nem volt de nem siettetem de ellenben kaptam tőle 2 puszit meg 2szer meg is ölelt persze viszonoztam eddig rendben van de most itt van ami zavar van egy másik srác oszttársa pl ma is megy hozzá 4órát ott lesz nála vmi romantikus filmet nézenk aztán megy vele oda ahol a srác lakik(a srác nem ott lakik ahol a lány én se ott lakok) meg jövőhéten lesz vele 2 randim is még de az egyikre mikor moziba megyünk elhívta azt a srácot is megkérdezte tőlem is hogy nem lenne e baj ha jönne és mivel nekem van egy olyan problémám hogy ritkán tudok nemet mondani ezért igent mondtam-.- de a másik a srác nem tudja még jön e vagy nem én reménykedek benne hogy nem jön... csak hogy tőlem 23 kilométerre lakik a lány.... na az lenne a kérdésem hogy van tartanivalóm attól a sráctól úgy értve hogy bekavarhat e vagy nem??? megjegyzés: én nem mertem rákérdezni hogy mi van köztük mert nehogy megsértődjön hogy nem hiszek neki mert én hizek neki de sztem ez azért fura.... meg én már nagyon megszerettem őt meg ő is nekem msn-en írta hogy tegnap este már sírt mer annyira hiányoztam neki... mondtam neki hogy ő is hiányzik nekem nagyon erre ő hogy nagyon szeretlek szerellmem na hát ez volt az a pont ahol elérzékenyültem pedig nem vagyok olyan érzelgős.... ja még annyit én 18 a lány 15 a sárc is 15... Valami véleményt vagy tanácsot írjatok előre is köszi és bocs ha túl hoszúra sikerült de úgy éreztem ezt mind le kell írnom előre is köszönöm a válaszokat2009. aug. 7. 11:29
1/2 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon jó barátok. Lehet, hogy a barátnődnek nem legjobb barátnője van, hanem legjobb barátja. De persze, ha komolyabbak az átlagosnál egymás reakciói, akkor biztos van köztük valami. Szerintem csak azért akarja a csaj elvinni azt a fiút, hogy lássa milyen a véleménye rólad. A csajok midig kikérik a legjobb barátnőjük/barátjuk véleményét az új pasikról, szerintem itt is ez a helyzet, nincs mitől félned.
2/2 A kérdező kommentje:
11:37 köszi a választ most egy kicsit megnyugodtam
2009. aug. 7. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!