Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van félni valóm? Vagy kizárható a terhesség?
Együtt voltunk a párommal (védekeztünk óvszerrel), azóta készítettem az együttlétet követő 11. napra majd 23. napot követően egy terhességi tesztet, mindkettő negatív lett. Többször tapasztaltam alhasi fájdalmat , néha hányinger érzetem is van, néha a mellem is fura (mondhatni bizsereg).
Megjött a menstruációm – a megszokott időpontban – igaz nem túl erős a vérzésem, és első nap barnás folyásom is volt, ami már korábban is megjelent nálam, de most talán nagyobb mennyiségben.
A menstruációm elmúlta óta folyamatos folyásom van,fehéres, áttetsző (néha tojásfehérje állagú.
Kizárható a terhesség?? Nagyon félek...
Szerintem pszichések a tüneteid, ha egyáltalán azok és nem az amúgy megszokott életfunkciókkal vannak összefüggésben. Nekem is fáj a hasam ha finganom kell, és hányingerem van ha épp felmegy a savam a fűszeres kajától, a mellem meg mensi sőt peteérés előtt is furcsán viselkedik, de hát ez van. A fehér folyás meg normális.
Ha nem szakad ki a gumi és megjön rendesen akkor fölösleges tesztet csinálni, főleg minden aktus után.
hasonló bajom van nekem is...mit gondolsz/gondoltok róla??
mi ez vmi nőket érintő őszi betegség? :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!