Mikor múlnak/múltak el a terhesség alatt, a terhességi tünete? Van okom félni?
10 dik hétben vagyok,eleje borzalmas volt,sok sav,hányinger,mellfeszülés stb.Futni orvoshoz nem fogok,mert már nem normálisnak nézz,és azt sem szeretik ha minden apró dolgokért futnak a kismamák.
Mostanra a sok még a savam,de már feszülnek a melleim,és nem mindig szurkál a hasam,inkább éjjel.
HA úgy érzed valami nem stimmel, akkor irány az orvos! Teljesen mindegy ha az agyára is mész!:-)
Amúgy nekem például óramű pontossággal múlt el az össze tünet egyszerre! Az első harmadot végighánytam, állandóan fáradt voltam, a melleim majd leszakadtak, aztán a 14. hét első napján úgy ébredtem hogy semmi bajom...nagyon furcsa volt! Elöszőr én is megijedtem, de semmi baj nem volt!:-))
28 hetes kismami:-)
De aranyosak vagytok!KÖSZÖNÖM!
Nem érzem,hogy baj lenne hanem épp azt,hogy furcsa jól vagyok.Olyan hirtelen jött,hogy jobban lettem.
Gratulálok a kismamiknak sok szerencsét kívánok nektek!!
De azért írhat más kismami is,hogy nála,hogy működött ez.
Szia!
Én 11+3 hetes vagyok.2-3 napja én is jobban érzem magam, nincs az egésznapos rosszullét, kevesebbet fáj a gyomrom.Szerintem ez normális.Kicsit én is megijedtem, de mivel a mellem ugyan ugy feszül, egyre sűrűbben kell pisilnem, és azért még néha-néha elkap a hányinger pár órára igy szerintem minden rendben van.Örülj/ünk, hogy lassan tudjuk élvezni is a várandóságot!
Boldog Babavárást!
Hát nekem a tünetek 30 hetesen is tartanak:(
A legelviselhetetlenebb az a gyomorégés:(Igaz, a hányinger csak most kezd visszatérni, de kezdem úgy érezni magam, mint a legelején.
Nekem is a 10. héten múlt el a rosszullét. Én is megijedtem, de nincs semmi baj. Már csak cigifüst és kávészag miatt öklendeztem, elmúlt a szokásos reggeli rosszullét, és a cicik sem feszültek, fájtak, sőt löttyedtek lettek, ha mondhatom így. :)
Mindenkinek máskor múlik el, és nincs arra sem garancia, hogy holnap nem tér vissza.
Nekem a cicifájás visszajött, de csak a 16. héten.
19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!