Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Picit bonyolult, remélem megértitek. Van egy lány akivel elég jóban vagyok, tudom h tetszem neki, én meg szerelmes vagyok bele/é. Még nem jöttünk össze viszont most majdnem teljesen elvágtam magam... Volt egy sms-e amire én kicsit túl bunkó módon válaszoltam... Ezt onnét tudom h a barátnőével beszéltem és mesélte hogy mennyire ki van akadva. Ő ezt h bunkó voltam nem is jelezte nekem, és mivel már pár nap elmúlt azóta nem tom mit tegyek arra hogy "kiengeszteljem". Előre is nagyon köszi!
15f
2012. dec. 30. 19:34
1/4 gelazso 

válasza:

ilyen dolgokat mindig személyesen, az sms csak gyáva diliseknek való mint udvarlási eszköz
2/4 anonim 

válasza:

Kérjél tőle elnézést. Akár egy sms-ben.
3/4 A kérdező kommentje:
de értitek picit abszurd lenne ha egy héttel később rájönnék h egy tahó vagyok, amúgy meg sokat beszélünk pl fészen és így meg még furább lenne ha egyszer csak visszamenőleg rájönnék
2012. dec. 30. 19:45
4/4 anonim válasza:
Szerintem azt is elmondhatnád, hogy a barátnője mondta el, de így visszagondolva tényleg bunkóságnak tartod. Jobb későn mint soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!