Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam van? Vagy túl képzelem?
Jajj Istenem... Ne legyél ilyen, mert ez még a kapcsolatotokra is mehet. Ha nekem ezzel jönne a barátom és mindig ezzel fárasztana, kitérítene a hitemből...
Nem véletlen van veled... Ha nem szeretne, akkor nem lenne veled. Annak a kapcsolatnak nem véletlen lett vége...és már 7 éve! Én ezt nem tudom megérteni, hogy miért zavar téged annyira, hogy nem te vagy neki az első. Hány éves vagy? Ez ilyen 14 éves agyi szintre utal. Nőj fel! Barátom se velem veszítette el a szüzességét, én meg igen, még se tud ez zavarni. Előttem is voltak barátnői, és? Most engem szeret, mással nem foglalkozik. Nekem is voltak barátaim előtte, és ők nagyon nem érdekelnek, csak barátommal foglalkozok és őt szeretem. Ne féltékenykedj már annyit!
Na, párommal összejöttem, volt egy 1 éves kapcsolata, Amerikából jött haza érte a csaj. Igen, fura érzés volt. Kellemetlen.
Azt mégis velem van 7 éve együtt, mióta vége lett nekik. Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!