Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Megkéne beszélnünk ezt?
mi olyan nagy szám egy 9. hónapban? te tényleg szakítanál vele mert elfelejtett egy hülye hónapfordulót? ez nem milenium ... istenem... nők.. tanulj meg egy férfi agyával gondolkozni
én pl sose számoltam a hónapoakt egy kapcsolatban,csak az éveket
Persze, hogy rosszul esett, hiszen ez számodra egy fontos nap volt!
Szerintem felhozhatod neki a témát, és mondd el, hogy azért egy sms-t dobhatott volna, vagy valami...
Mi a barátommal minden kis apróságot megbeszélünk és szerintem ez így van rendjén...
Képzeld,nekem a párom aki a gyerekeim apja elfelejtette a szülinapomat!!!!!.Pedig még előző nap beszélt róla,rendelt tortát és mégis...este hazajött a munkából,és fogalma nem volt róla.
Nem mondom,hogy nem esett 1 pillanatra rosszul, de ettől még nem dől össze a világ.Tudom,hogy szeret ,dolgozik hajnaltól estig,és hát Istenem,megesik ilyen:)
Nyilván neki is van dolga ezért nem hívott,ha elfelejtette az sem jelenti,hogy nem szeret.Egyszerűen csak sok a dolga,én nem problémáznék sokat ezen..
akkor azért is hisztizni fogsze mert a 27.honapra (csak ugy egy szám) nem kaptál valamit,vagy elfelejtette?
akkor nem lesz több honap ha ilyenen hisztizel...
Ez ugye vicc? :DDD
Nem kell csinálni semmit, nem értem minek háborodtál fel. És ha nem küldött semmit?! Mi az a 9 hónap?! Valami jeles évforduló? Szerintem nem. Akkora nagy idő? Szerintem az sem. Kicsit tán túl liheged. A srác szempontjából jobb lenne szakítani, mert nagyon ráakaszkodsz. Mi lesz még később ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!