Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Megkéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Megkéne beszélnünk ezt?

Figyelt kérdés
A barátommal már 9 hónapja vagyunk együtt. Tegnap volt a 9.hónap és még felse hívott .. egy szaros sms-t se küldödt. Mikor meg én hívtam folyton foglalt volt.:S. Akar még tölem vmit? Vagy csak elfelejtette?:O Pedig vasárnap együtt voltunk(úgy.) És akkor azt mondta h ő nagyon szeret ..most mitcsináljak? szakítsak velee?
2009. aug. 25. 13:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell túlkombinálni! ;) A pasik nem mindig tartják fejben az ilyesmit! Ha azt mondja szeret, nem kell rajta agyalni! Muszáj magadnak plusz gondokat csinálni? :D Bizalom!!! ;) Ezt tartsd szem előtt! ;)
2009. aug. 25. 14:03
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

mi olyan nagy szám egy 9. hónapban? te tényleg szakítanál vele mert elfelejtett egy hülye hónapfordulót? ez nem milenium ... istenem... nők.. tanulj meg egy férfi agyával gondolkozni

én pl sose számoltam a hónapoakt egy kapcsolatban,csak az éveket

2009. aug. 25. 14:04
 3/12 anonim ***** válasza:
44%

Persze, hogy rosszul esett, hiszen ez számodra egy fontos nap volt!

Szerintem felhozhatod neki a témát, és mondd el, hogy azért egy sms-t dobhatott volna, vagy valami...

Mi a barátommal minden kis apróságot megbeszélünk és szerintem ez így van rendjén...

2009. aug. 25. 14:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld,nekem a párom aki a gyerekeim apja elfelejtette a szülinapomat!!!!!.Pedig még előző nap beszélt róla,rendelt tortát és mégis...este hazajött a munkából,és fogalma nem volt róla.

Nem mondom,hogy nem esett 1 pillanatra rosszul, de ettől még nem dől össze a világ.Tudom,hogy szeret ,dolgozik hajnaltól estig,és hát Istenem,megesik ilyen:)

Nyilván neki is van dolga ezért nem hívott,ha elfelejtette az sem jelenti,hogy nem szeret.Egyszerűen csak sok a dolga,én nem problémáznék sokat ezen..

2009. aug. 25. 14:07
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

akkor azért is hisztizni fogsze mert a 27.honapra (csak ugy egy szám) nem kaptál valamit,vagy elfelejtette?

akkor nem lesz több honap ha ilyenen hisztizel...

2009. aug. 25. 14:08
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
én 20:32 órakor ismerkedtem meg a barátnőmmel. mivel a 24 órás ismerkedésünkről elfeledkezett, azonnal ki is rúgtam. nem kell nekem ilyen figyelmetlen ember.
2009. aug. 25. 14:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugye vicc? :DDD

Nem kell csinálni semmit, nem értem minek háborodtál fel. És ha nem küldött semmit?! Mi az a 9 hónap?! Valami jeles évforduló? Szerintem nem. Akkora nagy idő? Szerintem az sem. Kicsit tán túl liheged. A srác szempontjából jobb lenne szakítani, mert nagyon ráakaszkodsz. Mi lesz még később ...

2009. aug. 25. 14:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
úútisten! a bitang elfelejtette a 9. HÓNAPFORDULÓT??? szerintem add el bosnyák szervkereskedőknek.
2009. aug. 25. 14:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
most komolyan egy szaros ki 9 hónapos forduló miatt képes lennél kidobni? jesszus...minek kell itt verni a melled, hogy nem hívott fel 9 hónapos korotokban? nem vagytok házasok, 9 hónap az semmi.
2009. aug. 25. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
ha tenyleg ekkora gond, felhozhatod finoman, de ne kovetlezove. de szerintme inkabb hallgass es ulj le a fenekedre! ettol ne szeretne? ne haragudj de hulye vagy. a pasik meg az evfordulot is alig kepesek eszben tartani, nemhogy a honapfordulokat! ha minden nehany honapban eszebe jut a honapfordulo meg orulhetsz is! es 9 honap amugy se nem sok, se nem jelentos. orulj ha az evfordulot es a szulinapod eszben tartja. ha meg ennyire fontos neked akkor irj te neki. ennyi erovel ha o is ilyen lenne, most o is otthon puffogna h meg "egy szaros smst se kapott toled a 9. honapfordulon"
2009. aug. 25. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!