Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit tegyek? Beszélnünk kellene?
Másfél éve vagyok együtt a párommal, tényleg ő a MINDENEM,igy nagybetűkkel, mert tényleg az...Szeretem és tisztelem, biztonságban érzem magam mellette, és Ő is mellettem. Másfél év alatt kb 20 napot voltunk úgy, hogy nem találkoztunk, megszoktuk egymást...kibirtunk már jót-rosszat, egymás mellett álltunk...már szóba került eljegyzés, házasság, minden... DE (és most jön a fekete-leves) Egy hétvégén egyik barátjáék elhivtak egy hétvégi házba, ahol ott volt egy srác akibe régebb "szerelmes voltam" felkavarta bennem a múltat, állandóan "arra gondoltam, mi lett volna ha..." közben meg utáltam magam emiatt (dehát én nem is akartam ezt érezni!!!!) azóta itthon is összefutottam a sráccal, pedig eddig soha még...poénkodik velem, megpuszil, pedig én NEM AKAROM ezt érezni. de gondolok arra, hogy "vajon ma látom-e"?
Közben a párom azóta majdnem minden nap megbánt valamivel, lassan nincs is türelmem hozzá. (amúgy a barátomnak nem emlitettem,hogy mi volt régebb, mert ők nagyon jóban vannak) 3 napja minden este összeveszünk, majd bocsánatot kér...nemtudom nekem ez meddig megy...
Mit tegyek? Nem akarom elvesziteni...:(
Hát attól függ h min vesztek össze? Ezzel kapcsolatban? Mert akkor igen beszéld meg vele, ha nem akkor nem tanácsolom, mert ők jó haverok nem? Annak meg nem lenne jó vége.
Ha a veszekedéseknek nincs köze a kavargó érzelmeknek, akkor győzd le magadban azokat. Viták pedig, lehet h ez egy ilyen időszak...
Nem, nem ezen veszekedtünk...csak olyan dolgok amiket nem képes megérteni, elfogadni:(
Rosszul esik, hogy nincs kinek beszéljek erről, elég rosszul érzem magam emiatt...legszivesebben orditanék:(
mondjuk nem ez volt a kérdés, hogy ki mit fogad el. mondjuk abban szerintem nekem van igazam, hogy vizsgaidőszakban, ha éppen úgy van pl fél órával később találkozunk, ezen nagyon nincs mit magyarázni, megérteni. (valaki vagy eltudja fogadni, hogy ez fontos, vagy nem)
a kérdésem inkább az első részéhez kapcsolódna az a fontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!