Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Én egy 15 éves lány vagyok, szőkés barna hajú, barna szemű, nem az a vékony alkatú, 67 kilóval. Viszont kicsit visszahúzódó is vagyok. Koromhoz képest elég érett vagyok. Szoktam sminkelni. Sokan mondták már, hogy szép vagyok, de nincs elég önbizalmam. Pedig szeretnék már barátot, már ugye előbb említettem is, hogy eléggé érett vagyok. Járnátok velem, bejönnek az ilyen típusú lányok?

Elsősorban fiúk vélemények kérem. Normális válaszokat, légyszi.

2012. dec. 29. 14:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor légyszi küldj nekem is képet! :)
2012. dec. 29. 14:47
 12/16 anonim ***** válasza:
Minden kamasz úgy érzi érettebb a koránál,nos ha majd lesz elég önbizalmad,kialakul a személyiséged,és nem vadigeneket kérdezgetsz bejönnél-e nekik,elég érett leszel egy párkapcsolatra.Attól,hogy sminkelsz nem leszel szebb,max tönkre megy a bőröd.
2012. dec. 29. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:

mindegy hogy nézel ki ha nincs önbizalmad, ennyiből nem lehet megmondani hogy járnék-e veled sőt még képről sem.... mert nem feltétlenül a külső a fontos, annyi szép lány van aki nem jön be nekem egyszerűen a személyisége miatt....

16/F

2012. dec. 29. 19:49
 14/16 anonim válasza:
küldj egy képet privátba, megmondom! :) és inkább egy szerény lány mint egy k**va..
2012. dec. 31. 00:36
 15/16 Milan96 válasza:
Szia küldj privit nem kell kép csak beszélgessünk :) aztán majd talán később lehet kép vagy tali :)
2013. jan. 2. 10:19
 16/16 lonelyblackangel válasza:

Édes, a külsőd alapján akarsz kapcsolatot és érettnek vallod magad?!

Szerintem gondold át újra ^^

2013. jan. 6. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!