Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek rólam?
Figyelt kérdés
Én egy 15 éves lány vagyok, szőkés barna hajú, barna szemű, nem az a vékony alkatú, 67 kilóval. Viszont kicsit visszahúzódó is vagyok. Koromhoz képest elég érett vagyok. Szoktam sminkelni. Sokan mondták már, hogy szép vagyok, de nincs elég önbizalmam. Pedig szeretnék már barátot, már ugye előbb említettem is, hogy eléggé érett vagyok. Járnátok velem, bejönnek az ilyen típusú lányok?
Elsősorban fiúk vélemények kérem. Normális válaszokat, légyszi.
2012. dec. 29. 14:20
1/16 anonim válasza:
A külsődről kaptunk egy kis leírást. Ennyi alapján nem lehet mondani, hogy igen, vagy nem. Hiába nézel ki jól, ha belsőd nem fogja meg az embereket.
2/16 Én nem? válasza:
Hát 1 kép vagy valami,ennyiből elég nehéz megmondani.
3/16 anonim válasza:
ennyiből igazán nem lehet pontosan,de én úgy érzem igen
17/F
4/16 anonim válasza:
Talán, ha tényleg rendben vagy belül, és érett vagy, akkor lehet. Véleményt meg nem tudok mondani, ez a leírás édes kevés ahhoz. 17/F
5/16 anonim válasza:
A külső még semmi. Ennyi alapján az égvilágon semmit nem lehet mondani.
6/16 anonim válasza:
A külső nem minden. Hiába szép valaki ha kiábrándítóan viselkedik. Egyébként én is visszahúzódó vagyok, és önbizalom hiányos. Ebben hasonlítunk. :) 15/f
7/16 anonim válasza:
ha gondolod küldj nekem képet priviben,leírás alapján jónak tűnsz ,amúgy sem szeretem a vékony lányokat:))
15/F
8/16 A kérdező kommentje:
Hát, a belsőm nem csúnya, mármint úgy értem, hogy kevesen ismernek igazán, de ha nem hoznakl ki a sodromból, akkor kedves vagyok mindenkivel, jószívű vagyok, rossz tulajdonságom viszont, hogy elég gyakran türelmetlen vagyok.
2012. dec. 29. 14:41
9/16 anonim válasza:
Ezek alapján sokat nem tudunk mondani...
10/16 anonim válasza:
Küldj inkább egy képet privátba, és akkor megmondom hogy az én véleményem szerint hogy állsz külsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!