Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit gondol rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit gondol rólam?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki pont a szomszédunk nagyon tetszik nekem,és állitólag tetszek neki is mivel régebb a kerteken leskelődött át,hogy láthasson és az anyjáéknak is bevallotta,hogy tetszik nekem a szomszédfiu.Amugy sokx mentem át náluk nagyrészt még ő mondta,hogy átmegyek-e?Most irtam volt Sms-t,hogy a szilvesztert együtt tölthesük-e erre azt irta vissza,hogy már valakivel 3-an mennek szilveszterezni otthon szóval nem tudja........ .Ezt tuti hogy,ő irta majd kicsivel késobb felhivott de nem ő csak az ő számján 2 másik lány egyik az unokahugom másik a nővére a lánynak.Szivattak engem,hogy fél 12-kor tali,mert 3-ból 1 nem tud jönni és akkor menjek át mondtam oké...de miután letettem megismertem,hogy ez nem az ő hangja hanem az unokahúgomé.Abban a pillantatban már hivott is vissza és bevallotta,hogy ők csinálták ne menjek sehova csak vicceltek.Ezt a lány megtudta és erre irta Sms-be hogy.Szia Derp(már igazi nevem nem irom ki xd)először is nem akarom,hogy rossznak tüntessem fel magam de ez az igazság.Egyszóval utállak és a szülinapomra se voltál meghiva. UI:És iyen későn mint 22:43 nem szoktak zavarni. Igen voltam szülinapjára ő maga mondta,hogy nem megyek el a szülinapjára?ő olyan meghivora értette amit papirban elkészit és odaad,de szerintem a személyes meghivás is bővőn elég erre. A másik igen 22:43-kor irtam az üzit,hogy együtt töltjük-e a szilvesztert de nem felhivtam.Egyet szól a telefon és annyi szerintem az nem annyira zaklatás ha akarja elolvassa hanem megvárja a holnapot igaz holnapra is irt vissza:). Szóval ti mit gondoltok erről.Én azt gondolom,hogy lehetséges tetszek neki most is csak mikor megtudta,hogy a másikok felhivtak és baszogattak akkor gondolta most mindenki tudni fogja,hogy tetszek neki megirja sms-be ezeket a dolgokat,szerintem az elég kemény kifejezés,hogy utállak.Vissza is irtam volt üzibe és ha annyira utálsz miért hivtál át olyan sokx?Erre nem irt semmit megirtam:Na még mindig gondolkozol mit irjál vissza? Arra irta hát igen azon gondolkozom miért hivtalak át olyan sokx hiba volt.... Hát nem tudom egyik napra ilyen hamar véleményt váltson rólam.Ti mit gondoltok tetszek neki és nem akarja hogy mindenki megtudja és ezért irt ilyen dolgokat vagy tényleg nem?(Amúgy tudom sok a helyt nincsen hosszú i betű de nincs a billentyűzetemen előre is bocs érte:P)

2012. dec. 29. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
tl;dr
2012. dec. 29. 10:40
 2/4 A kérdező kommentje:
értelmes választ lehetőleg
2012. dec. 29. 11:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Too Long; Didn't Read
2012. dec. 29. 11:46
 4/4 A kérdező kommentje:
az más de ha valakinek lenne ideje az olvassa el és mondjon valamit mit gondol róla és ne értelmetlenséget irjon mint az elso es masodik
2012. dec. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!