Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy párkapcs.om 3 éve,ami hol nagyon jó, hol nagyon rossz. Tudom, mkinél vannak hullámvölgyek.De van, mikor több napig nem keres, ha összekapunk, én vagyok az első aki bocsánatot kér. Úgy érzem nem tisztel.Drogproblémái is vannak, nem súlyosak, de engem nagyon zavar. Magányos lettem a kapcs.ban.Nincs egység köztünk, bár mindig is szerettem volna.

Megcsaltam, csókolóztam egy sráccal, akivel nagyon jóban vagyunk, tudom aljasság volt. Nagyon bűntudatom van, meg akarok halni...Úgy érzem, mindkettőt szeretem! Megkövezhettek, de szeretném ha segítene valaki, aki hasonló cipőben jár/járt!

Köszönöm előre is!

2012. dec. 29. 14:09
 1/3 anonim ***** válasza:
undorítónak találom ha valaki megcsalja másikat, de azt hiszem ebben az estben azért közel sem akkor gond ez. legalábbis a leírásod alapján nagyon nem úgy tűnik mint aki megérdemlne és a drog még a megcsalásnál is rosszabb a szemembe. sztem lépj tovább arra a srácra aki értékel. f22
2012. dec. 29. 14:15
 2/3 anonim válasza:

"Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba."

Szerintem is lépj tovább arra a srácra aki értékel. :)

2012. dec. 29. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Írd fel egy papírra mind a kettő nevét az egyiknek adj fej jelet a másik írás.

Dobd fel az érmét és amelyiknek szurkolsz ,hogy leérjen az a választott. Az ,hogy mi jön ki az más kérdés. Nem véletlen szurkolsz az egyiknek;)

Sok sikert!

2012. dec. 29. 18:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!