Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha hiányzik egy "legjobb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha hiányzik egy "legjobb" barátnö. Más is van igy ezzel?

Figyelt kérdés

Anno volt legjobb barátnöm, söt, barátnöim is:) Most inkább csak fiú barátok. meg persze a szerelmem 2 éve. De néha igényt tartanék egy szoros barátnöi kapcsolatra, mert ezek mára valahogy megszüntek, ami néha elszomorit. (Pl. annno karácsonykor 10-15 smst (verset!) is kaptam,ma már 1-2 sms, és ennyi.) Mióta komoly kapcsolatom van, azóta beletörödtem,hogy ekkorát változott a világ, de néha hiányzik egy barátnö, akivel anno mindent meg lehetett beszélni.

Ha van olyan aki ugyanigy érez, irjon, szivesen válaszolok ha van idöm:)

25/l

2012. dec. 29. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem eddig harom legjobb baratnom volt, az egyik 10 evig, a masik 4 evig, ok meghibbantak, es megszakadt a kapcsolat. A mostani 6 eve van meg, es remelem marad is eletem vegeig.

Arra vigyazzatok, hogy ha van /lesz pasitok, attol a baratnotoket ne hanyagoljatok el. Ez a titok nyitja.

2012. dec. 29. 11:07
 12/15 anonim ***** válasza:

Életem során egy legjobb barátnőm volt, és most nekem is iszonyatosan hiányzik egy. A fiúkkal sose volt problémám, de hát velük azért nem olyan egy kapcsolat, mint egy lánnyal. A problémám forrása, hogy nem vagyok túl beszédes, nehezen engedek közel valakit magamhoz. A fiúk, akik közeledtek hozzám tényleg kíváncsiak volt rá, hogy milyen vagyok igazából, a lányoknak meg nem voltam elég szórakoztató, így találtak egy másik lányt, akivel 2 nap alatt legjobb barátnők lettek. Beszélgetéseket se nagyon merek kezdeményezni face-en pl (élőbe azért könnyebb témát találni), mert annyira kínos, ha nincs miről beszélni.

Barátom most van, és vele tök jól megvagyunk, vele nincsenek ilyen problémáim, de ő nem tudja helyettesíteni a barátnőket. Hiba lenne azt hinni.

Én elég sokban különbözök a legtöbb lánytól, akit ismerek (ezt mindenféle pozitív, vagy negatív felhang nélkül), ezért nehéz nekem. Csak olyat kell találnom, aki nagyon hasonlít rám.

2012. dec. 29. 11:25
 13/15 anonim válasza:

Én is igy vagyok 19 évesen inkább csak barátoknak mondanám őket suliba elvagyunk meg minden..de ha véletlen tanács kéne vagy valami akkor meg le vagyok sz*va jó formán..ugy hogy ismerős szitu.. :/

esetleg pest megyéből valaki? :D

2012. dec. 29. 12:07
 14/15 anonim ***** válasza:
11-es miért hibbantak meg? Igen, vigyázni kell, ha lesz barátod ne felejtsd el a barátnőidet. Nehéz igazán jó barátnőt találni, akivel nem csak a suliba vagytok együtt, hogy ne egyedül legyetek órán.
2012. dec. 29. 12:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos én eléggé antiszociális vagyok ahhoz, hogy hosszabb távon barátaim maradjanak... :/
2013. jan. 2. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!