Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha hiányzik egy "legjobb" barátnö. Más is van igy ezzel?
Anno volt legjobb barátnöm, söt, barátnöim is:) Most inkább csak fiú barátok. meg persze a szerelmem 2 éve. De néha igényt tartanék egy szoros barátnöi kapcsolatra, mert ezek mára valahogy megszüntek, ami néha elszomorit. (Pl. annno karácsonykor 10-15 smst (verset!) is kaptam,ma már 1-2 sms, és ennyi.) Mióta komoly kapcsolatom van, azóta beletörödtem,hogy ekkorát változott a világ, de néha hiányzik egy barátnö, akivel anno mindent meg lehetett beszélni.
Ha van olyan aki ugyanigy érez, irjon, szivesen válaszolok ha van idöm:)
25/l
Nekem eddig harom legjobb baratnom volt, az egyik 10 evig, a masik 4 evig, ok meghibbantak, es megszakadt a kapcsolat. A mostani 6 eve van meg, es remelem marad is eletem vegeig.
Arra vigyazzatok, hogy ha van /lesz pasitok, attol a baratnotoket ne hanyagoljatok el. Ez a titok nyitja.
Életem során egy legjobb barátnőm volt, és most nekem is iszonyatosan hiányzik egy. A fiúkkal sose volt problémám, de hát velük azért nem olyan egy kapcsolat, mint egy lánnyal. A problémám forrása, hogy nem vagyok túl beszédes, nehezen engedek közel valakit magamhoz. A fiúk, akik közeledtek hozzám tényleg kíváncsiak volt rá, hogy milyen vagyok igazából, a lányoknak meg nem voltam elég szórakoztató, így találtak egy másik lányt, akivel 2 nap alatt legjobb barátnők lettek. Beszélgetéseket se nagyon merek kezdeményezni face-en pl (élőbe azért könnyebb témát találni), mert annyira kínos, ha nincs miről beszélni.
Barátom most van, és vele tök jól megvagyunk, vele nincsenek ilyen problémáim, de ő nem tudja helyettesíteni a barátnőket. Hiba lenne azt hinni.
Én elég sokban különbözök a legtöbb lánytól, akit ismerek (ezt mindenféle pozitív, vagy negatív felhang nélkül), ezért nehéz nekem. Csak olyat kell találnom, aki nagyon hasonlít rám.
Én is igy vagyok 19 évesen inkább csak barátoknak mondanám őket suliba elvagyunk meg minden..de ha véletlen tanács kéne vagy valami akkor meg le vagyok sz*va jó formán..ugy hogy ismerős szitu.. :/
esetleg pest megyéből valaki? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!