Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha hiányzik egy "legjobb" barátnö. Más is van igy ezzel?
Anno volt legjobb barátnöm, söt, barátnöim is:) Most inkább csak fiú barátok. meg persze a szerelmem 2 éve. De néha igényt tartanék egy szoros barátnöi kapcsolatra, mert ezek mára valahogy megszüntek, ami néha elszomorit. (Pl. annno karácsonykor 10-15 smst (verset!) is kaptam,ma már 1-2 sms, és ennyi.) Mióta komoly kapcsolatom van, azóta beletörödtem,hogy ekkorát változott a világ, de néha hiányzik egy barátnö, akivel anno mindent meg lehetett beszélni.
Ha van olyan aki ugyanigy érez, irjon, szivesen válaszolok ha van idöm:)
25/l
Teljesen ugyanígy vagyok sajnos. 19 évesen ott járok, hogy nincs legjobb barátnőm... és nem is volt igazából sosem sokáig. Anno 15-17 évesen voltak. Hárman voltunk, aztán egy valakit kitagadtunk, jött másik. Aztán nekem jött a barátom, és rájöttem, hogy mekkora ribanc a másik kettő:( Folyton azt vitték, hogy minek ilyen komoly kapcsolat fiatalon, miért nem csinálom azt amit ők (az egyik 29 éves pasival vesztette el a szüzességét, utána fűt-fát szopott autókban, a másik meg hasonló kategória, csak mellette mindenkinek kellette is magát). Ez után jöttem rá, hogy nekem nem valók a lányok. Próbálkoztam visszafogodtabbakal, aztán kiderült róla, hogy istenkomplexusa van, azt hiszi, hogy mindenben ő a legjobb és mindenkit lenézett. Aztán egyetem, ott meg rám akadt egy csaj, aki tipikus kis hercegnő. Nem tudom... nincs szerencsém a lány barátságokkal. Kezdem azt hinni, hogy én vagyok antiszociális:( Pedig a fiúkkal nagyon jól elvagyok, csak legtöbbször utána jön, hogy többet akarnak. De nekem meg ott van a párom lassan 3 éve. Elég ciki helyzet, mivel jó lenne most is valami házibuli ilyesmi, de nem fog összejönni:/
Jajj, bocsi a hosszú válaszért, csak pont ezen filóztam és kiírtam már magamból a bánatom:D
19L
Írjatok egymásnak és legyetek legjobb barátnők!!!
Problem solved. Case closed.
Zöld kezeket az öltözőmbe kérem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!