Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem beszél velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem beszél velem a barátnőm!

Figyelt kérdés

Az eggyik közös barátunknak volt születésnapja.

ÉS csinált egy kis házibulit voltunk "egy páran" :D jól berúgott mindenki és eddig nincs is baj.

Nem ez a lényeg hanem ami másnap várt engem.

Lementem barátnőmhöz bekopogtam kinyitotta az ajtót rámnézett és utána becsapta.

Azóta pedíg nem beszél velem hiába hívtam fel egy csomószor,utcán összefutottam vele akkorse egyszerűen átnéz rajtam.

Beszéltem a többiekkel,hogy hátha én csináltam valamit a bulin ami nem tettszett neki de azt mondták hogy nekik se mondja el ,hogy mi a baj.

Ráadásul ez az egész már több mint egy hónapja történt.

És még mindíg egy szót sem tudtam váltani vele.

Kezdek "beledögleni".

Bármilyen tanácsot szívesen veszek vagy csak ha néhány gondolatot megosztanátok velem annak is örülnék.

Mit csináljak?????

2012. dec. 29. 02:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Erőszakol meg.
2012. dec. 29. 02:17
 2/14 anonim ***** válasza:
próbálkozz továbbra is..utána ha nem hagy fel ezzel...
2012. dec. 29. 02:18
 3/14 anonim ***** válasza:
nyald meg!
2012. dec. 29. 02:22
 4/14 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon beteg O.o

Nem értem miért nem mondja el hiszen mégis csak együtt voltatok vagy mi. Tehát ha valami családi ügy vagy baleset stb. akkor gondolom elmondta volna. Valahogyhúzd ki belőle! Lógj rajta folyton hátha elmondja.

2012. dec. 29. 02:30
 5/14 anonim ***** válasza:
akkor menj át hozzájuk,amikor nincs otthon a csaj és beszélj az anyjával,hogy mi van már.
2012. dec. 29. 02:37
 6/14 A kérdező kommentje:

Navorski

A házibulin csinálhattam valamit amit nem kellett volna.

Az ikertestvérétől is megkérdeztem de azt mondta h őis rákérdezett de még neki sem mondta el.

És ez így elég szar mert egy társaságba járunk szinte minden nap. És most már ahoz sincs kedvem hogy elmennyek velük bulizni,szórakozni mert ő is ott van és cak rosszul érzem magam miatta.

Mert már ez a nemszólokhozzád átment bunkóságba

2012. dec. 29. 02:47
 7/14 zummer válasza:

Ha egy barát arra nem képes, hogy a barátságotokért feladja dacát és megpróbálja rendezni a nézeteltéréseteket, akkor nem érdemes vele foglalkozni. Úgy olvasom, Te már mindent megtettél, amit lehetett annak érdekében, hogy a tudtára add; Te igenis meg szeretnéd oldani ezt a problémát.

Most hagyj fel ezzel, mégpedig azért, mert ez neki kényelmesebb, hogy te tepersz a barátságotokért, ő pedig csak "lepattint", ha használhatom ezt a jelzőt...

Mutasd meg neki, hogy boldogulsz nélküle is (vagy csak csinálj úgy, mint aki boldogul), idővel Ő fog keresni Téged, hogyha tényleg olyan jó barátok vagytok.

Én is "vesztetem" el hasonlóképpen barátot. De idővel bebizonyosodott, hogy csupán érdekbarátság volt. Neki úgy volt kényelmes, hogy én ott voltam mellette. Boldogul most nélkülem, és én is bizonyítom magamnak illetve neki, hogy nekem is megy az ő baráti támasza nélkül.

Erőszakos semmiképpen ne legyél. Ne akard magadat ráerőltetni, ne akarj nyomozni az ügy érdekében, mert azt támadásnak fogja venni (mint egy párkapcsolatban, mikor a kidobott fél bizonyítani akar, és nyomoz, ügyköd, elszalad vele a ló...hiába). Ezzel csak azt érnéd el, hogy még ellenségesebben bánna Veled, talán még szivatna is (mivel jelen helyzetben te keresed a problémát, te vagy a "kisebb".

Saját tapasztalatom, hogy ha egy jó barátommal külön válnak útjaink, a távozása egyben előkészülete egy olyan ember érkezésének, aki a továbbiakban terelni, fejleszteni tud majd. És gyakran jobban is, mint az, akiért azért küzdöttem, hogy sz*rba se vegyen utána.

Türelem. Ennél több nem kell. :)

2012. dec. 29. 03:06
 8/14 A kérdező kommentje:

Kedves Zummer.

Először is köszi a fáradtságot hogy írtál,de szerintem félreértelmezted amit írtam nem a barátom hanem a barátnőm

2012. dec. 29. 09:55
 9/14 anonim ***** válasza:

ez így tényleg elég szar szitu, valahogy venni rá kellene venni hogy elmondja mi baja, mert ha ilyen régóta így viselkedik annak oka van, valamivel sikerült vérig sérteni hogy, ez vélt vagy valós azt neked kell kiderítened.

beszélj az anyjával vagy valakivel akire hallgat hogy legalább annyit áruljon el miért viselkedik így aztán már következhet a problémamegoldás.

Én személy szerint nem szeretem ezt a módszert, sokkal jobb tisztázni hogy mi van, de sok nő nem így működik.

2012. dec. 29. 12:18
 10/14 zummer válasza:
Nem értelmeztem félre, a te szituációdnak megfelelően írtam "választ", figyelembe véve, hogy barátnők vagytok. a párkapcsolat csak egy hasonlat volt. :D
2012. dec. 29. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!