Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek rendes lányokat?
Néha már teljesen feladom sok ismerkedős oldalra regisztráltam de semmi nem jött össze. Majdnem mindenhol azt a kritikát kaptam hogy nem vagyok olyan macsó mint a többi pasi manapság. Most azért mert nem töltök fel ezer képet magamról egy buli után a facebookra vagy nem iszom szét magam plusz nem vagyok beképzelt. ez miért hátrány ??? Teljesen nem értem hogy miért ezt az értékrendet képviseli minden nő lassan (tisztelet a kivételnek)
22/F
Ne aggódj öcsi, ismerős a helyzet. 22/F vagyok én is. Ez így nem is fog összejönni.
Ki kell menned az emberek közé ismerkedni. Ott fog eldőlni minden. A netet felejtsd el, az nem erre való. Menjél csajok közé aztán csapassátok az éjszakában. Menjetek el tekézni/bowlingozni (azt általában ők is szeretik) vagy üljetek be valahova, mozi, kirándulás, ilyesmi...
Ezt a virtuális f/szságot meg felejtsd már el végre. Kezdj el élni. Nem azt mondom, hogy menj a sötét éjszaka legmélyebb alvilági bugyraiba, csak egyszerűen mozdulj ki. Meg fogod látni, hogy mennyi ember vár rád. Nem kell itt képeket töltögetni sehova. Én már rájöttem ;)
Nyugi vannak még csak keresni kell :)
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!