Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség!? Story lent!

Figyelt kérdés

sterintetek hogy szerezhetek pasit ilyen idős korban?12/L

(azon kívül hogy sehogy(mert azt már hallottam=( )

2009. aug. 25. 09:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, és ha csak 3 év múlva tudsz? beszélgess korodbeli fiúkkal.
2009. aug. 25. 09:54
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
"túl korán nő fel a mai ifjúság" szerintem inkább a tanulással foglalkozz mint a pasikkal... hidd el jobban megéri egyelőre. rá érsz még.
2009. aug. 25. 10:05
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a válasz erre a sehogy. Ne siettess semmit, még nagyon fiatal vagy, bár te nem így érzed, de gyerek vagy. Barátkozz, ismerkedj, pasiszerzési szándék nélkül. Ha itt lesz az ideje, a szerelem megtalál. Ne kínáld fel magad senkinek, mert csak magadat járatod le. Legyél gyerek, amíg lehetsz. Egy lányért meg kell dolgozni a fiúnak, ki kell érdemelnie. Ne tékozold el magad.
2009. aug. 25. 10:09
 4/25 anonim ***** válasza:
53%
Ha jól nézel ki akkor nagyon könnyen. Vegyél fel valami kihívó ruhát... ha minden áron pasit akarsz. De ahogy mondták már előttem, nagyon ráérsz még.
2009. aug. 25. 10:10
 5/25 anonim ***** válasza:
66%
13 éves vagyok,1 éve van barátom.Hogy szereztem?Nem csináltam semmit.Nem is foglalkoztam ezzel az egész pasi üggyel,egyszerűen csak jött magától.Ha nagyonnagyon akarod,úgyse fog sikerülni.Én se terveztem,hogy 12 évesen jól bepasizok.Sok szerencsét!:)
2009. aug. 25. 10:19
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Már amennyiben egy 12 éves lánynak van mire felvenni azt a kihívó ruhát...:/ ne siess ennyire...!
2009. aug. 25. 10:20
 7/25 anonim ***** válasza:
88%

hogy lehet azt tanácsolni egy 12 éves kislánynak hogy vegyél fel valami kirívó ruhát?! nem hiszem hogyha ennyi idősen mutogatod magad, akkor több értékes fiú fog rád felfigyelni...

nekem is volt ennyi idősen barátom, habár az akkoriban még csak annyit jelentett hogy összejöttünk a nyári táborban és kézen fogva mentünk mindig ebédelni. nincs azzal baj ha érdekelnek a fiúk, ebben a korbán ez már teljesen normális. és ha majd a suliban, vagy valahol találkozol egy aranyos sráccal, akivel nem azért kell járni mert a suli nagymenője, és hozzá hasonlók, akkor majd úgyis alakul magától. elmehetek kézen fogva fagyizni, egy két kedves puszi. ez ebben a korban szerintem elfogadható. és nagyon remélem hogy te is ennyire gondoltál ha lesz barátod, (és nem pasid), mert mindennek eljön a maga ideje. ne siettesd!

2009. aug. 25. 10:21
 8/25 anonim ***** válasza:
81%

Inkább ilyen korban még magaddal kéne foglalkoznod, még jóformán azt se tudod hogy milyen hatalom van a lábad között és azt hogyan kellene úgy használni hogy örömöt szerezzen, mindjárt hülyegyereket hajtasz?! Egyrész ilyen korban kétlem hogy bármilyen mélyebb érzelemre képes lennél, másrészt ha találsz is valakit az tuti hogy fingja se lesz hogy mit kezdjen veled.

Szóval inkább egyenlőre ismerkednék magammal, kezdj el masztizni és próbáld ki hogy hogyan jó neked aztán pár év múlva megpróbálhatod mással közösen művelni a dolgot. Ez így lenne természetes.

2009. aug. 25. 10:37
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

sztem neked semmi szükdéged nincs pasira ebben a korban,

várj még vele pár évet!

2009. aug. 25. 10:40
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
most én vagyok maradi hogy 14éves koromig eszembe sem jutott pasizni? :O én addig élveztem hogy gyerek vagyok és a barátaimmal szórakozhatok. figyelj.. szerintem ne siettesd, mert ha esetleg csalódnál (ne legyen úgy) eléggé rossz élményként maradna meg benned :/
2009. aug. 25. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!