Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok? Story lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok? Story lent

Figyelt kérdés

2 és fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel.Együtt is élünk már nagyon régóta.Minden jól működik,minden happy volt!

Egyik nap azzal jön haza hogy az egyik kollégája szerelmet vallott neki.Megbeszéltük a helyzetet,bíztam benne és az érzéseiben.1 hétre rá, megnéztem a számítógép előzményeit és láttam hogy az iwiwen a srác képeit nézegette.Rákérdeztem hogy most akkor ez mi?

Kiderült hogy a srác megcsókolta.De azt mondja hogy csakis engem szeret,nem kell neki más.Ez 2 napja volt.Azóta nem tudom mit csináljak.Sosem voltam ilyen helyzetben.Ti mit tennétek?

2011. máj. 23. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%
megcsapnám kollégáját...
2011. máj. 23. 15:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy megcsókolta? Mindenhez két ember kell. Szerintem valószínű, hogy még ha nem is k*úrt félre a b.nőd, de eléggé szimpatizál ezzel a másik sráccal.. ami normális kereteken belül még oké, de sz.tem ez lassan kezd túl menni a normális kereten belül. De lehet csak én gondolom túl a dolgokat...
2011. máj. 23. 15:05
 3/12 A kérdező kommentje:
látom rajta hogy szenved ez miatt.azt mondja hogy bocsássak meg és nem akart megbántani.nem érez semmit a srác iránt,csak valahogy megtörtént.csak ott van a kisördög bennem hogy mi van ha jön majd egy másik.Meg hogy adjak neki csókot amikor mással is csinálta?
2011. máj. 23. 15:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon fájhat ez a dolog, de majd átvészelitek, főleg, ha ő is szarul érzi magát akkor szerintem nem kell ezen fennakadni..
2011. máj. 23. 15:43
 5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!én is arra hajlok hogy megbocsátok neki.de mondtam hogy azért ne nézzen palimadárnak!kap egy utolsó esélyt!
2011. máj. 23. 15:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Megunt téged testvér, ennyi. Kell neki valami más, valami új. Találj ki valamit amivel magadra fordítod a figyelmét, mert ha nem teszed, előfordulhat hogy így jársz:

"Ha 2 embert szeretsz egyszerre, válaszd a másodikat mert ha az elsőt igazán szeretnéd, nem szerettél volna bele a másodikba." És te itt az első vagy.

2011. máj. 23. 16:39
 7/12 A kérdező kommentje:
akit érdekel a story: adtam neki még 1 esélyt,de folytatta a csávóval a kapcsolatot.engem pár napig még hülyített.végleg kidobtam.
2011. jún. 1. 08:01
 8/12 anonim ***** válasza:
hát sajnálom hogy így átvert a barátnőd, de ha ilyen szemét volt akkor jól tetted hogy kiraktad.
2011. jún. 2. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:

szóval kipróbálta a srácot a hátad mögött. sajnálom,de hidd el jobb ez így neked.

sok szerencsét

2011. jún. 2. 16:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy így történt,de hidd el jobban jártál. Majd találsz helyett jobbat!:)
2011. jún. 2. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!