Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » én érzem úgy vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabriell88 kérdése:

én érzem úgy vagy tényleg csak azért nem akarja újra kezdeni mert fél? (story lent. Lehet kicsit hosszú lesz)

Figyelt kérdés

szal adott egy lány(én) egy barát és egy ex...

az exxel jól kijövünk, mindenről eltudunk beszélgetni.barátok lettünk..

a lány barátja szakít(utólag kiderült h megcsalta a srác)

az exbarát vígasztalja..majd kis idő multán összejönnek, de csak úgy mint nyitott kapcsolatban, mert egyik sem karja lekötni magát.. a lánynak bármilyen problámaája van a srác azonnal lemond minden programot h vele lehessen

ha beteg ott ül az ágya mellett... a lány kérdezte h mi lenne ha újra rendes kapcsolat lenne köztük, a srác azt mondta h szerinte nem ó ötlet mert újra feljönnének a régi dolgok, a lány úgy gondolja nem így lenne mert azóta mind ketten sokat változtak, és nem mellékesn így többet taálkoznak, mint azelőtt, viszont a lányt már zavarja ez a nyitott kapcsolat, ő nem volt más férfival viszont a srác volt más nővél és mindenről beszámol a lánynak,mit lehetne tenni?

2010. júl. 1. 17:59
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Tedd féltékennyé. Vigyél pasit, mutasd be neki, csókolózz előtte. Meglásd 2 hét múlva ő akarja majd, hogy olyan legyen a kapcsolatotok mint régen.
2010. júl. 1. 18:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Az előző válasz nem hinném, hogy közelebb visz a megoldáshoz. Sztm. egészen egyszerűen hagyod magad kihasználni. Ez a srácnak nagyok kényelmes. Van egy jóbarát, aki mellesleg nőnek sem rossz, bármikor le lehet vele feküdni, de ha úgy hozza a kedvem ,akkor megdughatok bárkit. Valljuk be: EZ LENNE MINDEN FÉRFI ÁLMA.

Tehát hanyagold egy ideig a sexet vele, s meglátod mi történik. Vagy nem foglalkozik veled többet, vagy kibékül.

Ha továbbra is odadobod magad, akkor viszont magadra vess. 34/F

2010. júl. 5. 16:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Nemértek egyet az elsővel, egyrészt kicseszés lenne a csávóval, másrészt pedig nemhinném, h sokra mennél vele...még lehet h rosszul is éreznéd magad. Szerintem az exed már csak barátságként fogja fel az egészet, az a legtisztább ha ugyanígy teszel, keresned kell egy új pasit akit szeretni fogsz..biztosan lessz olyan, aki olyan gondoskodó mint az exed :) ..de azért érthető a vonzalom az exed iránt, de mint láthatod ő már túltette rajtad magát (nem rosszból), magadat pedig fölösleges lenne kínozni ... remélem ez segít valamit. :)

17/f voltam..

2010. júl. 5. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:

én egyetértek az elsővel, ha lát téged valaki mással két dolog lehetséges:

1. féltékeny lesz, ergó szeret

2. semmi, vagyis csak barát vagy neki vagy kihasznál.

2010. júl. 5. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Előttemlevővel nemn értek egyet...

Mert én úgy tudtam h a szeretet nem féltékeny...

2010. júl. 5. 16:57
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...
2010. júl. 5. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!