Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zavarhatja a lanyt?
Figyelt kérdés
Van egy lany akivel jartam regen es most ujra elkezdtunk beszelni stb. volt egy exe akivel masfel honapja szakitott kb. 3 ev utan mert alitolag mar nem szereti meg rosszul bant vele stb. es most tolem idot kert ezel nincs is gond adok neki idot! Azt nem tudom hogy az nyomulasnak szamit ha ra irok msn-en hogy hogy van meg dumalgatok vele meg kerdezem hogy aludt elkoszonok tole meg minden egyebrol beszelunk de semmi olyat nem hozok fel hogy volt pasija vagy hogy mi lesz velunk stb. ezel nem taszitom el magamtol vagy nem zavarom ossze?2012. dec. 28. 11:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem még belefér. Csak ha ezt csinálod akkor olyan ciki ráírni hogy ennyi idő elég volt döntöttél már? Vagy vársz egy hónapot és akkor írsz rá.
2/4 A kérdező kommentje:
Szoval azt mondod hogy varjak 1 honapot es aztan irjak ra? es addig ne is keresem? hmmm csak attol felek hogy akkor meg meg mondja hogy eddig miert nem is kerestem? es hoza teszem hogy o vette fel ujra a kapcsolatot velem
2012. dec. 28. 11:12
3/4 anonim válasza:
Sajnos benne van. Viszont az is hogy ha hamarabb keresed akkor meg az a kifogás hogy nem hagyták neki elég időt.
4/4 anonim válasza:
Szerintem azt, hogy hogy aludt valaki, attól kérdezzük meg, akivel napi kapcsolatban vagyunk, és látni szoktuk pizsamában. Szóval ez igen intim, pláne rendszeresen.
Inkább csak 2hetente keresd meg, de akkor akár egy személyes beszélgetésre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!