Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha bejelöltem egy ismeretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejelöltem egy ismeretlen lányt pont az esetem (mások szerint ronda szóval nem jön be sok csávónak) mit mondjak neki (lent)?

Figyelt kérdés
mit mondjak neki? nagyon szimpatikus ,de benne van a pakliba, hogy flegma lesz az elején ,mert nem olyan ismerkedős tipusnak néz ki. de mondjuk ha azt mondom , ja bocsi azt hittem ismerlek :) összekevertelek valakivel :)m de azért beszélgetnénk ,mert nem bántam meg ,hogy bejelöltelek :) ???
2012. dec. 26. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Én erre az összekevertelek valakivel dumára lennék flegma, mert akkor nem is azért jelöltél be, mert szimpatikus vagyok neked vagy ilyesmi, hanem mert béna vagy és nem mered elmondani, hogy tetszem. Érted. :)
2012. dec. 26. 23:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább küldj neki egy üzenetet, amiben leírod, hogy szimpatikusnak és vonzónak találtad a képe alapján és szívesen megismernéd. Ennél egyenesebb és korrektebb szerintem nem létezik. Ez az "összekevertelek valakivel" tényleg nem túl eredeti.

21/L

2012. dec. 29. 21:10
 3/4 anonim ***** válasza:

"Szia! mások szerint ronda vagy, szóval nem jössz be sok csávónak, de nekem az esetem vagy. járunk? pusz"

Ezt írd.

2012. dec. 29. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

:DDDDDDD

2013. febr. 17. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!