Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hany évesek voltatok mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany évesek voltatok mikor elosszor pasival/csajjal aludtatok?

Figyelt kérdés
Ez lenne a kérdés. Es nagyon megkoszonnem ha azt is leirnatok hogy hol... en 16vagyok (majdnem17) pasim szinten es valahogy elakarjuk rendezni az eggyut alvást. Koszi
2009. aug. 25. 00:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

2 éves voltam...csók is volt (komoly,van a szájrapusziról fénykép:D)...ugyhogy egymás mellé tettek minket délután aludni:D

amugy 16,és egyszerüen közöltem hogy ma nem alszok itthon

22/L

2009. aug. 25. 07:00
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
16, osztálykiránduláson, de csak alvás :D 17/F
2009. aug. 25. 08:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már 20 éves is voltam, amikor már aludtunk is egymás mellett. :-)
2009. aug. 25. 08:41
 14/19 anonim ***** válasza:

17 évesen volt, hogy először együtt aludtam a barátnőmmel kb 2-3 héttel az után, hogy összejöttünk. De hangsúlyoznám, hogy nem volt aznap este semmi. Csak aludtunk, de az első ilyen együtt alvást nem szabad elrontani ilyesmivel. Tökéletes volt így, idővel meg egyre jobb lett, amikor már nem csak aludtunk. De az elsőt semmiképp nem javaslom elrontani :) akár vannak szülők akár nincsenek. :):) csak ennyit szerettem volna ;)

18/f

2009. aug. 25. 09:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Én 13 éves voltam! A barátoméknál aludtunk szilveszterkor! DE csak alvás! =)
2009. aug. 25. 11:02
 16/19 anonim ***** válasza:
Sya.Én 14 voltam a pasim meg 15 mikor elöszörr együtt aludtunk... A pasimnál aludtam mer én vigyáztam a tesóira úgymond "dadus" voltam. De inkább a pasimraa vigyáztam:D. A fiú szülei elutaztak a hétvégéree szal egész héten együtt voltunk.:D
2009. aug. 25. 13:39
 17/19 anonim válasza:

13 évesen. o.O

házibuliba. =)

2009. aug. 25. 14:15
 18/19 anonim ***** válasza:

14, a volt "barátomnál". De nem volt semmi komoly, sőt, vártam már mikor lesz reggel és mehetek haza a saját kis ágyikómba, idegelt, hogy ott van. (Mellttem nem lehet aludni, forgolódok, sőt álmomba verekszek...keresztapumat így rugtam sípcsonton vitorlástúrán... :D) Leestem az ágyrol, minden bajom volt. Erre rá olyan másfél-2 hétre szakítottunk is, hál' az égnek. :D

16/L

2009. aug. 25. 15:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Éppen nemrég volt 2009 jún. 9. körül egy táborban (egy hetes volt) a 2. éjszakán, semmi puszi rögtön smár. Utánna jártunk egy darabig. Nagyon jó volt persze szar érzés volt mikor szakitott velem.
2009. aug. 26. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!