Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek barátnőmmel külföldre vagy nem?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel több mint 4 éve vagyunk együtt, voltak hullámvölgyek a kapcsolatunkban (megcsalások,szakítások) de kitartottunk egymás mellett. Az ő családja anyagi helyzete nem jó , az enyém pedig kifejezetten jó, ő ezért kitalálta hogy külföldön szeretne dolgozni , mert magyarországon nem talált munkát, amit pedig szeretne tanulni, azt nem tudja az anyagi helyzetük miatt megoldani. Nekem van munkám, de a családom is támogat egy kis összeggel ha szükségem van rá. Amiben segítséget szeretnék kérni, hogy hagyjam itt a családom, a biztos anyagi hátterem, a barátaim és utazzak ki külföldre a barátnőmmel, vagy pedig maradjak itt? Nekem itthon mindenem megvan amire csak szükségem van, ezért egyszerűen nem tudok dönteni. Azt mindketten tudjuk, hogy a kapcsolat nemfogja kibírni a 3 havi találkozást, ezért nemtudom mitévő legyek. 21/F2012. dec. 27. 17:12
1/6 anonim válasza:
Lássuk csak: fiatal vagy, tehát előtted az élet. Miért költöznél ki?...felejtsd el, maradj itthon. Barátnőd más családból való, tehát mindig hajtja majd valami, hogy megmutassa neked, ő is képed csodákra...de ha elmegy vége a kapcsolatnak nem bírja ki ezt...s azt mondom neked, ha nem vagy igazán szerelmes , akkor engedd el. De szerintem csak találna munkát magának itthon is, ha ennyi segítsége van, nem de????
2/6 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz. Itthon maradsz.
3/6 anonim válasza:
Ha úgy érzed, h itthon mindened megvan, és meg is lesz, akkor maradj itthon. Más miatt ne menj ki külföldre!
4/6 anonim válasza:
ha a csaj elfogadna egy kevésbé jól fizető állást, illetve olyat, ami nem a végzettségének megfelelőt, és te felvállalod, hogy te hozod a pénz nagyobbik részét, és mondjuk a párod nem olyan ambiciózus, akkor maradjatok itthon, hiszen te tudsz mindent biztosítani a számára. Ha neki ez a helyzet kényelmetlen, mármint az, hogy jóformán kitartott, és ha közös háztartásban éltek majd, a bevétel java a te számládra írható, akkor menjetek ki. Minden attól függ, hogy ő mit akar, mibe köt kompromisszumot. Nyilván karriert szeretne és pénzt, közben veled is lenni. Én azt mondom menj ki vele, külföldön te sem járnál rosszul, és az ő akarata is meglenne. Téged megvárna a munka, ha a szüleid egyébként is tehetősebbek. El kell engedned, hiszen ha még róla tudnál is gondoskodni, gondolom a lány szüleit már nem akarnád/tudnád finaszírozni. AZtán kipróbáljátok milyen odakint, hazajöttök, ha sikerül rábeszélned, és talán sikerül neki itthon elhelyezkednie.
5/6 anonim válasza:
Munkád megvan, anyagi helyzet jó. Itthon még képezheted magad, nyelvben, valami szakkal is. Biztos anyagi háttered van itthon. Külföldön mi vár rád? Még nem tudhatod. Nem könnyű kint sem megélni, csak ha olyan munkát találsz amire nagyon szükség van pl szakmával. Alap kis melókkal meglehet élni, de kb ott fog tartani mint az országunkban. A fizu több, de drága a lakás meg minden. Szóval inkább maradj itthon. Ha a barátnőd rájön hogy ott sem fenékig tejfel élni, akkor úgyis hazajön. De, ha sikeres, bejött neki a külföld lakás és jó állás akkor talán majd menny ki te is. De szerintem addig felesleges vele kimenned.
6/6 anonim válasza:
Én a helyedben biztosan itthon maradnék !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!