Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mivan, mit kezzek a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

másfél hónapja vagyunk együtt teljessen jó a kapcsolat minden...de nem egyszerű a dolog van egy gyereke is az elején csak úgy indult ,hogy csak szex miatt mentem hozzá , de késöbb ez bántotta őt (amúgy egyáltalán nem látszik, hogy anya lenne) bár teljessen jól neveli a gyerekét mindegy...és eddig semmi gond nem volt, de tegnap elött nagyon össze vesztünk és én úgy éreztem ,hogy ennek semmi értelme, folyton mondja a problémáit, hogy nem akar csalódni ,hogy nem akar elveszíteni, de tök fölöslegessen csinálja próbálja takarni az érzelmeit mert nagyon sokat csalódott de elöttem nem tudja...azt mondja , hogy velem akar maradni minden. De tegnap elküldtem , hogy ez nekem így nem megy.

Elmentem hozzá oda adni azért az ajándékot majd ott is elmondtam ugyan ezt, és elkezdett sírni meg folyton azt mondta, hogy utálja magát...és azt mondta, hogy átszeretné gondolni ezeket a dolgokat , hogy mi is legyen mert ő velem egy komoly kapcsolatot akar de nem tudja, hogy ő képes e rá, mert nagyon sokáig egyedül volt...kíváncsi, hogy mennyire hiányzok e neki stb f*ság és most ne találkozzunk mert ez neki túl sok ,hogy ilyen kapcsolata van.

magyarul mintha megijedt volna...amúgy nagyon érzékeny nő.

De azt se tudom most mivan még le írni is nehéz volt valahogy szerintetek mit csináljak? tegnap óta nem is beszélünk ő 28 és 20 (ez miatt ne írjatok semmit légyszi)

2012. dec. 25. 09:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát először is ez egy NŐ.azért mondja el a problémáit mert szeret és nem akar elveszteni.ha a gyerekével is jóba vagy még egyszerűbb ha szereted akkor maradj vele.de mindenképp kérj bocsánatot egy szál rózsával ezt szeretik:).akkor is menj oda bocsánatot kérni ha a vitában neked volt igazad,nincs értelme haragban lenni. sok sikert:)!
2012. dec. 25. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!