Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "barátnőmmel" január 14. én lesz egy éve hogy ismerjük egymást és úgy mond azóta együtt is vagyunk. és hogy lehetne emlékezetessé tenni azt a január 14. e i napot? én megszeretném kérni a kezét. Jó döntés? Mert még csak 15 vagyok de tudom mit érzek
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 20:46
2/8 A kérdező kommentje:
?
2012. dec. 15. 20:48
3/8 anonim válasza:
háááát ez nagyon aranyos volt hahahha, de szerintem 20éves korodig házasságba ne is gondolkodj..:Dd esetleg viccből,valami cukorból gyűrűt rakhatsz, és azzal megkéred a kezét,de csak poénosan:D
4/8 A kérdező kommentje:
a gyűrű alapból megvan
2012. dec. 15. 21:03
5/8 anonim válasza:
Tökéletes a kérdés arra, hogy kigúnyoljuk vele a "18 éves vagyok, fél éve együtt, de megkérem a kezét" kérdéseket. Remélem nem komoly és tényleg csak egy vicckérdésről van szó. :)
6/8 A kérdező kommentje:
nem vicc
2012. dec. 15. 21:23
7/8 Egy Srác Asszem válasza:
KO. Te nagyon hülye vagy...... szerinted Igent fog mondani 15 évesen és 16 évesen majd gyereketszül neked ???
Ha én lennék az apja nem mennél élve haza öcsém !!!!
8/8 anonim válasza:
Mi történt Veled/ Veletek?
Megkérted már (valaki) kezét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!