Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Amióta szakitottunk, vannak hangulatingadozásaim, egyszer nagyon jól elvagyok, pl. ha társaságban vagyok, nem is gondolok rá, vagy ha dolgozom, de most már ,hogy 5 napja itthon ülök, eléggé kijött rajtam, hogy belepusztulok a hiányába.

De ez már nem az első , már nagyon sokszor eljátszottuk ezt a szakitást, meg az ujrakezdést is, és sosem változott semmi.

Viszont amikor meg vele voltam, sok minden idegesitett benne, és nagyon sokszor éreztem azt , hogy ő csak ugy van melettem , igazából akkor nem éreztem semmit iránta. Most érzem azt,hogy fáj , hogy nincs velem. Igazából , már ő is szakitott velem, meg én is. A legutóbbi szakitásunk nagyon durva volt, szóval nem is értem miért sirok még mindig utánna? Mennyi idő kell ,hogy elfelejtsem őt? Vagy lehet ,hogy csak kötődés? Leszek én még valaha boldog? Köszi, hogy elolvastátok.

2012. dec. 27. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nehéz elengedned, meg félsz hogy egyedül maradsz. De valahol te is tudod hogy ez már nem működhet. Gondolj bele, mással egyszer sokkal jobb lesz, de csak akkor ha most elengeded.
2012. dec. 27. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Járj minél többet társaságba, kösd le magad, aztán majd csak elfelejted.
2012. dec. 27. 11:55
 3/3 A kérdező kommentje:

Már annyi mindent csináltam, és mindig itt van bennem, hogy de jó lenne vele lenni,de ha újrakezdenénk, csak kezdődne minden,előlröl.

Hiába keresem, írok neki ,semmi válasz, szóval ő is túl akar ezen lenni,de annyira szörnyű még most sem fogtam fel, hogy vége.

Amikor jártunk imádkoztam nem is egyszer esténként ,hogy egyszer kitudjak lépni ebből a kapcsolatból, többször meg is ütött, nagyon fájt, inkább lelkileg, és most vége. Most meg ezt nem tudom elfogadni

2012. dec. 27. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!