Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek az ellen, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az ellen, hogy ne depizzek, ha ugy jön ki a dolog, hogy nem tudunk talizni a párommal?

Figyelt kérdés
távkacsolatban vagyok és sokszor nem tudunk talizni.és mikor ugy van,hogy lehet le tud jönni,sosem jön,mert közbejön valami,ezt a sosem szot ugy értem,hogy már ez a 3.hét,hogy igy jön ki minden.neki is rossz,meg nekem is (de nagyon) és sokszor sirok ez miatt.hiába ülök itt és beszélgetnék,mostanában senkivel nem tudok ugy,hogy el is felejtsem egy pillanatra a párom.mindig a fejemben jár,mit csinálhat,merre lehet.és akkor csak gyötröm magam,hogy nem nálam van és ugy érzem,én vagyok mindenben neki az utolso.pedig ez nem igy van,mert biztos vannak fontosabb dolgok is,de hogy már ez a 3.hét,ez valahogy nekem már nagyon sok lelkileg:( tud valaki nekem vmit erre irni?
2009. aug. 24. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy mennyire egy szar erzes. Nekem egyelore nincs tavkapcsolatom,ill. 30km van kozottunk, de nagyon keveset talalkozunk. Raadasul ,most mivel ebben a varosban semmi munkalehetoseg nincs, valoszinu felkoltozom BP-re. Na az biztos szep lesz..:(

Ha mar regota eggyutt vagytok,akkor miert nem koltoztok ossze??? Hany evesek vagytok?

2009. aug. 24. 21:35
 2/7 anonim ***** válasza:
detto ugyanez, én próbálok nyitni,és őszintén megbeszélni a dolgokat,de ez úgy látom egyoldalú,pedig egyre jobban megszeretem:S csald meg:D
2009. aug. 24. 21:41
 3/7 A kérdező kommentje:

én 25 vagyok ö pedig 36.hát nem tudom,junius végefelé jöttünk össze,de elötte netröl több mint fél éve ismertük egymást.nekem van 2 gyerköm(akiket szeret)és neki meg egy aki nem vele van,de szokott nála lenni.összeköltözés?hát feldobtam neki,hogy odaköltözök hozzá,aztán csak annyit mondott,vagyis visszakérdezett,hogy "nem korai még?" de a jövö nyárra már beterveztük kettesben a görög utat 3 hétre.

az,hogy "tul korai" az hogy összeköltözzünk,nem tudom,mit gondoljak,mert miért korai,ha egyszer már majd egy éve ismerjök egymást?az lehet,hogy juniusban jöttünk össze,de nem is találkoztunk abban a több,mint fél évben egyszer sem:( csak net és telo,minden napi szinten.

2009. aug. 24. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez ev juniusban? Akkor meg szerintem is kicsit korai azert...Picit legy turelemmel, hagyd a dolgokat menni maguktol,ne eroltess semmit,mert akkor gorcsoleos lesz a vegen az egesz..
2009. aug. 24. 22:02
 5/7 A kérdező kommentje:

haggyam ugy mennyenek a dolgok,ahogy mennek?hát.... nem tudom,lehet igazad van.igen most juniusban,persze én is ugy gondolom,hogy 2 honap után korai az összeköltözés,de én csak ugy feldobtam ezt a kérdést,hátha....de akkor várok,mint mindig.amugy most beszéltem vele telon,ha minden igaz,holnap ha tud szerezni kocsit,akkor le tud jönni.ha nem akkor marad a net:(

de jo is lenne végre lejönne.....

ti hogy vagytok azzal,hogy távkapcsolat?meddig mehet egy ilyen kapcsolat?sokan mondták,csak 2-3 honap,de sokan több,mint 1 évig igy vannak.

2009. aug. 24. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

2 hónap korai összeköltözni

(exlakótársam (33/F) másfél honap után költözött össze egy nővel meg 2 gyerekével,1 honapot birtak ki,pedig előtte jol müködött)

távkapcsolatot nem birnám.Lassan azt is nehezen hogy nem heti 7 napot ébredek párom mellett,hanem csak 3-4-et,de még ráér összeköltözni,2 év elég intenziv együttlét nekem kellett ahhoz hogy tudjam hogy működik és merjek többet,mármint összeköltözés,ilyenek.Kell a fokozatosság

2009. aug. 25. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ismerek olyanokat,akik ot ev kemeny tavkapcsolat utan koltoztek ossze...Na azt en mondjuk nem biztos,hogy birnam, de ha szerelem van,akkor meg mindent kibirsz ugyis...Nem?
2009. aug. 25. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!