Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhat nekem ilyet?
Figyelt kérdés
1 éve van barátom,szeretjük egymást.Azt mondta nekem (kicsit részegen) hogy ha meglátja a volt barátnőjét hevesebben ver a szíve.Azt is mondta hogy az a lány szebb tőlem.Hogy mondhat ilyet nekem? Alapból,egy lánynak sem szabad ilyet mondani mert szétrombolhatja az önbizalmát.Nekem az is alig volt,most,hogy a saját barátom mondta azt,hogy ő szebb nálam,semmi önbizalmam nem maradt. Lehet hogy tényleg szebb nálam,de a barátomnak nem kellene megmondania nekem,nem? És hogy ők azért nem illettek össze,mert a lány szép,a barátom csúnya.Mondtam neki,hogy akkor mi azért illünk össze mert csúnya vagyok? Lehet ti ugygondoljátok ez nem nagy baj,de nekem nagyon is rosszul esett,és mély nyomot hagyott bennem...2012. dec. 26. 23:33
21/22 anonim válasza:
Nincs mit a piára kenni, a piától nem hazudik az ember, épp ellenkezőleg. Szóval hiába próbálsz mentséget keresni neki, mert erre nincs. 25N
22/22 anonim válasza:
Szerintem nem szerelemmel szeret téged. Persze, biztosan szeret, mert már megszokott, meg gondolom kézenfekvő is neki így. Olyan, mint az én volt barátom. Szakításunk után már 1 hónappal volt neki egy 18 éves kislány, aki sem külsőre, sem értelmileg nem az én súlycsoportom. De legalább liheg az exem után, az meg oda rángathatja ahová akarja. Bocsi, de csak a kényelem és a könnyebb utak számítanak a legtöbb fiúnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!