Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhat nekem ilyet?
Figyelt kérdés
1 éve van barátom,szeretjük egymást.Azt mondta nekem (kicsit részegen) hogy ha meglátja a volt barátnőjét hevesebben ver a szíve.Azt is mondta hogy az a lány szebb tőlem.Hogy mondhat ilyet nekem? Alapból,egy lánynak sem szabad ilyet mondani mert szétrombolhatja az önbizalmát.Nekem az is alig volt,most,hogy a saját barátom mondta azt,hogy ő szebb nálam,semmi önbizalmam nem maradt. Lehet hogy tényleg szebb nálam,de a barátomnak nem kellene megmondania nekem,nem? És hogy ők azért nem illettek össze,mert a lány szép,a barátom csúnya.Mondtam neki,hogy akkor mi azért illünk össze mert csúnya vagyok? Lehet ti ugygondoljátok ez nem nagy baj,de nekem nagyon is rosszul esett,és mély nyomot hagyott bennem...
Nézd, egy elfogadáson alapuló kapcsolat, sosem olyan kapcsolat mint egy erős, és nagyon mély érzelmeken alapuló kapcsolat. Az általad leírt dolgokból egyértelműen lejön, hogy a srác, csak felejtésre "használ" megkedvelt, mert gondolom aranyos és kedves vagy, de mint nő nem mozgattál meg benne úgy érzéseket, ahogy kéne lennie. Erről sem te, sem ő nem tehet. Ő csak annyiban, hogy felelőtlen, mert ha még érzése van-lezáratlan érzése-akkor felelőtlenség egy másik embert is bevonnia, mert neked okoz fájdalmat s nem tudja neked azt adni ami valójában kellene neked.
2012. dec. 26. 23:55
12/22 A kérdező kommentje:
Hogyan beszélhetnék vele?
2012. dec. 26. 23:56
13/22 anonim válasza:
hogyan beszélhetnél vele?
"szebb a volt barátnőd? akkor húzzál vissza hozzá.."
:)
2012. dec. 26. 23:58
14/22 A kérdező kommentje:
Mondtam neki.Elmondta mennyire szeret,és nem úgy gondolta,és sírt.Mondta hogy sosem akar elveszíteni.
2012. dec. 26. 23:59
15/22 anonim válasza:
Ez nagyon fura felfogás.Ebből én azt veszem le,hogy nyilván valamennyire szeret téged,de a volt csajába szerelmes..és csak azért van veled mert úgy érzi,hogy az exe jobbat érdemel nála és téged arra használ,hogy elfelejtse.
2012. dec. 27. 00:03
16/22 A kérdező kommentje:
Én csak azért nem gondolom így,kedves utolsó,mert már egy éve velem van,sokat tesz/tett értem.Áldozatot is hozott,nem tudom hogy csúszhatott ki ilyen a száján.Érzem hogy szerelmes belém.Látom a szemén.:/
2012. dec. 27. 00:04
17/22 anonim válasza:
Most őszintén, mit vársz tőlünk?
Mi melletted állunk, de te csak őt véded, holott nem érdemli meg. Szeret? Akkor miért ver hevesebben a szíve, ha meglátja az exét? Lehet, hogy fontos vagy neki, mert jó melletted és megadsz neki mindent, de ez nem azt jelenti, hogy szerelemmel szeret téged!
Igazából teljesen mindegy, hogy mi mit mondunk, mert ragaszkodsz hozzá még akkor is, ha bunkó volt veled és burkoltam közölte, hogy az exét szereti. Szerintem itt a többség már rég dobta volna. 25N
2012. dec. 27. 00:10
18/22 A kérdező kommentje:
Valószinűleg.Nem védem,csak próbálom leírni,hogy tudjátok,ezek bunkóságok mellett,igenis sok mindent megtesz értem
2012. dec. 27. 00:11
19/22 anonim válasza:
16
Aki szerelmes beléd,az nem az exe után vágyik és az nem mond ilyet neked.
2012. dec. 27. 00:13
20/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit gondoljak.Próbálom magamban a piára kenni,de nem megy.:/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!