Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyet mért mondhat egy lány?
Figyelt kérdés
"amikor megkaptam az ajándékodat majdnem elájultam..." na most tudni kell, hogy nem szívlel, és megleptem egy ajándékkal, amire nem számított. elvileg ezt "rossznak" szánta, hogy ez volt a reakciója, de nem nagyon értem... hogy mire gondolhatott...2010. febr. 15. 01:22
1/16 anonim válasza:
Mit adtál neki? Műanyag pókot?
2/16 A kérdező kommentje:
hehe. nem. egy üzenet, meg egy elég profin megcsinált, üvegből faragott rózsa. szóval nem értem.
2010. febr. 15. 01:27
3/16 A kérdező kommentje:
nem személyesen adtam, postán küldtem.
2010. febr. 15. 01:27
5/16 A kérdező kommentje:
de ez a fura hogy valahogy úgy akarja beállítani, hogy "kiborult tőle"... nekem ez így nem stimmel...
2010. febr. 15. 02:00
6/16 anonim válasza:
Egy lány örül neki ha sok embernek tetszik, de ugyanakkor nyomasztó egy olyan ember nyomulása akit nem szívlel. Én is idegbajt kaptam volna ha valakitől ilyen "szerlmes" dolgot kapok miközben nem is szeretem! Nem akar csalódást okozni, arról nem tehet ha nem szeret, vagy fél hogyha ilyet kap akkor elvárnak tőle valamit, vagy egyszerűen csak az agyára mész. Ez van, ezzel nem fogod megnyerni, a szerelem nem ettől ébred fel. Miért nem hagyod inkább békén ha nem szívlel? Sosem értettem az ilyen fiúkat. Tudod nagyon jól hogy az érzelmeket nem lehet irányítani, rászálltok szegény lányra, utána pedig még őt szídjátok hogy milyen gonosz, miközben nem tehet semmiről csak épp ember akinek érzelmei vannak (vagy épp nincsenek valaki felé)...
8/16 anonim válasza:
Szerintem örült neki, ha nem tetszett volna akkor azt mondta volna, hogy "majdnem behánytam".Legalább is ha én ilyet mondanék,,akkor arra utalnék, h.tetszett és örültem.De minden ember más, szóval lehet ő máshogy van "beállítva"
9/16 A kérdező kommentje:
figyelj ez olyan dolog, hogy megromlott a viszonyunk, szóval nagyon is csípett. nem lehet azt mondani, hogy mindig rossz volt. mért gondolná ezért, hogy elvárok valamit?
2010. febr. 15. 11:41
10/16 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, tetszett-e neki, mert úgy akarja beadni, hogy kiborult. bár tudnám, miért.
2010. febr. 15. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!