Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyet mért mondhat egy lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyet mért mondhat egy lány?

Figyelt kérdés
"amikor megkaptam az ajándékodat majdnem elájultam..." na most tudni kell, hogy nem szívlel, és megleptem egy ajándékkal, amire nem számított. elvileg ezt "rossznak" szánta, hogy ez volt a reakciója, de nem nagyon értem... hogy mire gondolhatott...
2010. febr. 15. 01:22
1 2
 11/16 anonim válasza:
ezért nem szabad kloroformot venni... :S
2010. febr. 15. 13:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért mert ő gondolom nem akar veled lenni és ez nyomasztó! Velem is csinálta egy fiú ezt, állandóan levelekez küldözgetett meg ajándékot valentin napra meg ilyenek mikor én utáltam. És ettől csak mégjobban megutáltam. Nagyon zavaró tud lenni.
2010. febr. 15. 18:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért küldesz neki ijeneket ha nem kedvel? Régen kedvelt az nem jelent semmi, az érzelmek változhatnak ezt el kell fogadni. Ha ő nem kedvel akkor keress valaki mást mert így nem tartod tiszteletben az ő véleményét.
2010. febr. 15. 18:53
 14/16 anonim ***** válasza:
ly
2010. febr. 15. 18:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem vágd le a p*csöd és küld el neki azt postán! :D

Na, akkor majd meglepődik!:D

2010. febr. 18. 11:29
 16/16 anonim ***** válasza:

szerintem meglepte es orult neki,egyreszt azert mert a hiusagat legyezgette az ,hogy nem szivlel teged ,ennek ellenere kapott valamit toled..

this is the biggining of beautiful friendship.....

2010. febr. 18. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!